10 mest populære indlæg i december måned

Wok med kylling, broccoli, svampe og porrer

Opskriften er lavet i samarbejde med Frijsenborg Herregårdskylling

Jeg elsker wokretter! Det smager godt og kan laves på mange måder med forskellige grøntsager og krydderier. Denne gang har jeg brugt kyllingefileter fra Frijsenborg samt lidt blandet grøntsager bestående af broccoli, forårsløg, svampe og porrer – en grøn gang wok. Dertil har jeg smagt retten til med østerssauce, fiskesauce og soya. Retten kan spises præcis som den er eller I kan spise ris eller nudler til – alle 3 ting fungerer godt.

OPSKRIFT 2 pers.

Ingredienser

2 kyllingefileter

250g broccoli

1 stor porrer

4 forårsløg

8-10 champions

2 løg

2 fed hvidløg

3 spsk. østerssauce

2 tsk. soya

1 spsk. fiskesauce

1 tsk. honning

4 dl vand

1 spsk. majsstivelse

 

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingen i små skiver og steg dem på en varm pande med lidt olie.
  2. Mens kyllingen steger, kan I ordne grøntsagerne. Skær løg i tynde både, porrer i tykke skiver, broccoli i små buketter, champions i tykke skiver og skær hvidløg og forårsløg i mindre tern.
  3. Tag kyllingen af panden og steg grøntsagerne i lidt olie 3-4 minutter.
  4. Kom vand, honning, soya, østerssauce og fiskesauce på panden. Lav en lille jævning af majsstivelse og et par skefulde vand og pisk det i retten til saucen er blevet lidt tyk.
  5. Synes I saucen er for lys, kan I altid tilføje et par dråber kulør. Smag retten til og server med ris.

Sponsoreret af Frijsenborg Herregårdskylling

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 mest populære indlæg i december måned