Pitabrød med pulled chicken

Madplan uge 4

I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af en nem og lækker grøn pastaret med kødboller, kyllingefrikadeller med salat, Big Mac salat (ja det smager faktisk ret godt og minder om burgeren), bagt chili con carne samt en vinter æggekage med kylling, grønkål og ricotta.

Madplan uge 4

Mandag: Grøn pastaret med kødboller

Tirsdag: Kyllingefrikadeller med salat

Onsdag: Skaftkoteletter med rødvinssovs, stegte grøntsager og mos

Torsdag: Bagt chili con carne

Fredag: Big Mac salat

Lørdag: Æggekage med kylling, grønkål og ricotta

Søndag: Pitabrød med pulled chicken og coleslaw

Mandag køber I en ekstra stor portion hakket kyllingekød, så I kan lave denne grøntsagsfyldte grønne pastaret med kødboller. Den anden del at kødet kan I bruge om tirsdagen til at lave kyllingedeller ala disse og servere dem med eksempelvis grøn kartoffelsalat, couscoussalat, bulgursalat, grøntsagsrösti samt en tzatziki.

Onsdag kan I stege skaftkoteletter, I kan også stege nogle almindelig koteletter, men jeg foretrækker dem med skaft, de smager af meget mere. Til koteletterne kan I stege lidt blandet grøntsager, lave en grøntsagsmos og servere en hurtig rødvinssauce til.

Torsdag kan I købe en stor portion hakket oksekød og om torsdagen lave ovnbagt chili con carne. Bryder I jer ikke om den bagte version, så kan I altid lave helt almindelig chili con carne. Om fredagen kan I bruge resten på at lave en Big Mac salat. Ønsker I ikke Big Mac’en som salat, så kan I altid lave Big Mac Burger i stedet, til dette kan I eks. bage nogle lækre grove burgerboller.

Lørdag kan købe en god portion kyllingefileter, så I om lørdagen lave denne skønne vinter æggekage med kylling, grønkål, rødløg og ricotta. Køber I en stor bøtte med ricotta, kan I bruge noget af den på at lave ricottapandekager lørdag morgen – det er da en god måde at starte weekenden på. I kan enten lave dem med citron og vanilje eller dem med banan.

Søndag kan I bruge den anden del af kyllingefileterne til at lave pulled chicken til pitabrød. Her kan I finde opskriften på hjemmebagte pitabrød. Det er altid en god ide at lave lidt ekstra pitabrød, så er der til madpakken mandag morgen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pitabrød med pulled chicken