Marinerede kyllingeoverlår med stegte nudler

Madplan uge 6

Igen igen får I her næste uges madplan, som også består af et par børnevenlig retter, eller måske mere retter hvor børn kan være med i køkkenet. Madplanen består blandt andet af stegte ris, frikadeller, lasagne og burger.

Madplan uge 7

Mandag: Lasagne med salat

Tirsdag: Pizzasnegle med en rest salat

Onsdag: Fajita med kylling og grøntsager

Torsdag: Stegteris med kylling

Fredag: Hjemmelavet burger

Lørdag: Coq au vin

Søndag: Frikadeller med kartoffelsalat

Mandag kan I lave en stor portion kødsauce og bruge 2/3 del til denne lasagne. Resten af kødsaucen kan I lige koge lidt ekstra ind og bruge det om tirsdagen til at lave pizzasnegle. Jeg tænker I mandag kan lave en stor portion salat, som I også kan servere tirsdag. Eksempelvis græsksalat, spidskålssalat med honning/sennepdressing eller måske en grønkålssalat med rødbeder.

Onsdag kan I lave fajita med lidt blandt blandet grøntsager, kyllingefilet og guacamole. Torsdag kan I igen bruge kyllingefileter til enten at lave stegtefuldkornsris med kylling eller stegteblomkålsris med kylling.

Fredag står den på burger med hjemmelavet burgerboller, syltet rødløg samt en hakkebøf eller kylling, eller falafelburger, lidt blandet grøntsager og måske ost og bacon. Det er forskelligt hvad man ønsker af dressing i sin burger, men jeg har en opskrift på guacamole, ærtemos, remoulade, hummus samt chilidressing – måske nogle af dem kunne være spændende at komme i en burger.

Lørdag kan I lave en god fransk klassikere nemlig Coq au vin. Søndag står den på frikadeller enten en spicy version eller de klassiske dansker frikadeller. Dertil kan I lave kartoffelsalat, blomkålsalat, spidskålssalat med rygeost, lun kartoffelsalat med dild eller broccolisalat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marinerede kyllingeoverlår med stegte nudler