Kylling satay som salat med peanutbutterdressing

Madplan uge 8

Så er det endnu engang blevet lørdag og som sædvanlig ligger næste uges madplan klar til jer her. Denne uge består madplanen blandt andet af spinatpandekager med pulled chicken og coleslaw, fisk, satay salat og meatza.

Derudover bevæger vi os jo ind i uge 8 og nogle går på vinterferie. I sidste uges madplan samlede jeg en masse ideer til morgenbordet i vinterferie, så skal I holde vinterferie i næste uge, kan I jo lige tjekke indlægget ud her.

Madplan uge 8

Mandag: Meatza med

Tirsdag: kødboller i tomat/kokossauce

Onsdag: Pulled chicken og coleslaw i spinatpandekager

Torsdag: Satay salat

Fredag: Hvid fisk med tilbehør

Lørdag: Paprikagryde med mos

Søndag: Halv grillkylling og pommes

Mandag står den på en lækker og nem meatza bestående af hakket kød, toppet med blandet grøntsager og lidt ost. Køber I ekstra hakket kød om mandagen, så kan I om tirsdagen lave kødboller i tomat/kokossauce.

Onsdag kan I lave en god stak spinatpandekager, som I kan fylde med pulled chicken og coleslaw – disse to ting kan I finde opskriften på i dette link. Torsdag kan I lave en nem og lækker gang salat, nemlig denne satay kyllingesalat – så sørg for at købe ekstra kyllingefileter om onsdage, så har I til aftensmaden om torsdagen.

Fredag står den på fisk – det skulle jo være så sundt og så smager det tilmed ret godt. I kan eksempelvis lave perlebygotto med mørksej, mørksej svøbt i serranoskinke med mos eller lange med pesto, agurkesalat og bulgursalat.

Lørdag kan I lave en god simreret som eksempelvis denne paprikagryde med mos, coq au vin, gryderet eller bankekød. Søndag står den på halv grillkylling med hjemmelavet pommes og avocadodip.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling satay som salat med peanutbutterdressing