Proteinboller

Kyllingesandwich i broccolibrød

Opskriften er lavet i samarbejde med Frijsenborg Herregårdskylling

En kyllingesandwich er ikke til at kimse af, det smager skønt og kan samtidig laves og kombineres på mange forskellige måder. Her har jeg lavet en sandwich med stegte kyllingefileter fra Frijsenborg Herregårdskylling, serranoskinke, avocado, ovnbagte cherrytomater og lidt light smøreost.

For at gøre den lidt anderledes, så har jeg bagt et broccolifladbrød, som smager virkelig godt og som samtidig er spækket med grøntsager og proteiner og en smule mindre kulhydrater en normalt brød – hvis man går op i det 🙂 Dog kan I sagtens bruge et helt formalt franskbrød eller boller.

OPSKRIFT 4 stk.

Ingredienser

2 kyllingefileter

4 skiver serranoskinke

80g smøreost (light)

1 avocado

10 cherrytomater

1 tsk. tørret oregano

 

Brød

200g broccoli

50g frisk spinat

175g hytteost

4 æg

30g HUSK

50g fuldkornsmajsmel

1 tsk. salt

 

Fremgangsmåde

 1. Start med at halver tomaterne og kom dem i et fad. Drys oregano, salt og peber på tomaterne og kom fadet i en 200 grader forvarm ovn i ca. 30 minutter.
 2. Lave broccolibrødet ved at blende broccoli og spinat godt sammen. Tilføj hytteost, æg, husk, majsmel og salt – blend det hele godt sammen.
 3. Kom dejen i en form på ca. 12x18cm og bag brødet i 25 minutter.
 4. Mens steger I kyllingefileterne, skær avocadoen i tynde skiver, finder serranoskinke og smøreost frem. Når kyllingen er stegt skæres den i skiver.
 5. Når brødet er bag færdig, skal det lige køle af – så man kan med fordel lave det nogle timer i forvejen.
 6. Skær brødet i 4 stykker og skær hvert brød på langs. Fyld brødene med smøreost, avocadoskiver, kylling, serranoskinke og de bagte cherrytomater og nyd.

Sponsoreret af Frijsenborg Herregårdskylling

2 kommentarer

 • Uh, den sandwich skal jeg da HELT sikkert prøve at lave! Jeg har netop i dag været ved lægen og fået at vide, at jeg ikke kan tåle gluten! Så det er helt perfekt med sådan noget broccolibrød! Tak! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • - Camilla Drabo

   JAAA.. Den kan kun anbefales 😉 Øv du ikke kan tåle gluten, men så er jeg sikker på at du kan finde en masse opskrifter her, en del af mine opskrifter er uden gluten 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinboller