Madplan uge 10

Banan/havregrynsmuffins med marcipan og chokolade

Bananer er fantastiske er bage med. Én ting er at det smager godt, men derudover giver det en perfekt sødme til kager. Jeg bruger bananer i både muffins, kager, pandekager, is, smoothies og meget mere – det er kun fantasien som sætter grænser, da bananer kan bruges i rigtig mange opskrifter.

Her får I opskriften på nogle lækre svampede bananmuffins med lys chokolade fra EASIS samt deres revet marcipan. Kombinationen af marcipan og lys chokolade fungerer virkelig godt og kan kun anbefales.

Muffins smager generelt skønt og fungerer perfekt som en lille snack. På bloggen ligger i forvejen et par opskrifter på muffins, så dem kan I jo eventuelt lige tjekke ud, hvis I skulle have lyst. I kan blandt andet finde opskrifter på proteinrige gulerodsmuffins, bananmuffins med valnødder og kanel samt squashmuffins med ‘nutella’ i midten.

OPSKRIFT 6 stk.

Ingredienser

1 stor banan

1 æg

10g perfect fit fra EASIS

20g kokosfibermel

30g havregryn

1dl mælk

20g marcipan uden tilsat sukker

25g lys chokolade

1 tsk. bagepulver

Et nips natron

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at skrælle bananerne og mas dem med en gaffel.
  2. Tilføj derefter æg, mælk, havregryn, perfect fit, kokosfibermel, bagepulver og natron – rør det hele godt sammen.
  3. Riv marcipanen, hak chokoladen og vend det i massen.
  4. Fordel dejen i 6 muffinsforme og bag kagerne i en 200 grader forvarm ovn i 13-14 minutter.

EASIS produkter er sponsoreret af EASIS

2 kommentarer

  • Liselotte

    Hej Camilla. De skal da bages. Kan jeg bruges mandelmel i stedet for kokosfibermel?
    Tak for alle dine lækre opskrifter og inspiration.
    Dbh Lotte

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • - Camilla Drabo

      Hej Lotte. Det kan du sagtens 🙂 Mange tak for de søde ord og tak fordi du følger med <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 10