Banan/havregrynsmuffins med marcipan og chokolade

10 mest populære indlæg i februar 2020

Månedens populæreste opskrifter er blandt andet træstammer, fastelavnsboller, karamelsnitter, pizzatærte mm.

Februar måned er allerede slut og som sædvanlig har jeg samlet bloggens 10 mest populære indlæg. Som det plejer så er det igen opskrifter som er kommet på listen. Mine madplaner ligger også altid i højkurs, men dem gider jeg ikke have med her på listen.

Listen består hovedsageligt af retter fra det søde køkken, men det er nu ikke noget nyt. I er som oftest mest interesseret i mine opskrifter fra det søde sunde køkken end fra det salte – men sådan har jeg det nu også selv. Jeg fornemmer at I, ligesom jeg, er ret vilde med sundere alternativer som er uden tilsat sukker, ofte uden gluten og smør. Men i stedet er mange af mine opskrifter lavet på gryn, kerner, nødder, olie, tørret frugter og lignende.

Nogle af de mest populære opskrifter er pizzatærte, fastelavnsboller, proteinboller, karamelsnitter, snickerssnitter, satay og nogle sundere chips lavet på jordskokker.

MEST POPULÆRE INDLÆG

  1. Månedens mest populære opskrift er mine karamelsnitter og jeg er helt med jer. De er virkelig blevet en af mine yndlingskager.
  2. Én opskrift der også har været stor interesse i er opskriften på proteinboller. Jeg har forsøgt længe at lave de helt perfekte proteinboller og det er blevet den denne opskrift.
  3. Brownie er altid godt og denne opskrift på en god mørk brownie fyldt med chokolade og valnødder er ligeså kommet på listen.
  4. Igen er opskriften på jordskokkechips kommet på listen. Det er en gammel opskrift på chips bagt i ovnen, men I har været ret glade for den de sidste par måneder.
  5. En nem og lækker hverdagsret har I også være ret interesseret i. Det er opskriften på kylling i karry lavet på kokosmælk og med en masse grøntsager.
  6. Pizzatærte lavet på en blomkålsbund fyldt med kødsauce og toppet med en æggemasse – en virkelig lækker ret.
  7. Indimellem er nemme mættende salater er god ide til aftensmaden og denne satay kyllingesalat med peanutsdip er også kommet på bloggen.
  8. Nu har det jo været fastelavn i sidste måned og opskriften på mine grove fastelavnsboller, har I også været ret interesseret i.
  9. En god gammel kending nemlig træstammer er igen kommet på listen og jeg forstår jer – de er sååå lækre. Træstammer er virkelig en at mine yndlings kager helt generelt – både de sunde og de knap så sunde.
  10. Den sidste opskrift er mine snickers bidder – en nøddebund toppet med peanuts og en lækker karamel og så selvfølgelig et godt lag chokolade.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banan/havregrynsmuffins med marcipan og chokolade