Madplan uge 11

Hjemmelavet lækker sirup – uden tilsat sukker

Her får I opskriften på min hjemmelavet sirup uden tilsat sukker. I stedet for almindelig raffineret hvidt sukker, har jeg brugt forskellige elementer fra EASIS, hvilket har gjort det muligt at lave denne lækre sirup. Den fungerer perfekt ovenpå pandekager, vafler, grød, skyr eller lignende. Derudover kan den bruges i det salte køkken i stedet for honning eller sukker – specielt smart, hvis I skal glasere noget.

Opskriften er ganske let at gå til, det foregår på sammen måde, som når man laver almindelig sirup. Derudover består siruppen kun af 3 ingredienser, hvoraf 1 af dem er vand, så det er ikke så slemt. Alle 3 ingredienser skal I en gryde, simre i forholdsvis kort tid, hvorefter I har en skøn og smagfuld hjemmelavet sirup.

OPSKRIFT

Ingredienser

80g perfect fit

25g fiber sirup

80g vand

 

Fremgangsmåde

  1. Kom alle 3 ingredienser i en lille gryde og lad det simre ved middelvarme i 15 minutter.
  2. Sørg for at siruppen har fået lidt farve og er blevet sirup-agtig, men den skal ikke blive for mørk og og fast.
  3. Lad siruppen køle helt af ved stuetemperatur, kom den i et glas og nyd den ovenpå alverdens lækkerier – det smager virkelig godt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 11