Mexikanske fyldte peberfrugter

Madplan uge 12

En speciel uge lakker mod ende, og selvom vores hverdag har ændret sig markant de sidste par dage, så har jeg valgt at holde fast i én ting. Derfor får I her næste uges madplan.

Jeg kunne ikke finde ud af, om jeg skulle gøre noget anderledes denne gang. Eksempelvis ved at finde på retter, som børnene kan være med til at lave, nu hvor de er hjemme, og hvor der er tid til at hygge i køkkenet. I hvert fald i de hjem hvor både børn og voksne er hjemme. Eller om jeg skulle finde på nogle MEGET nemme retter til dem, som ikke har fri, men som skal løbe dobbelt så stærk for at kunne nå det hele – og hvor aftensmaden gerne må være nem.

Vi står alle i en speciel situation og kommer til det de næste par dage. Jeg har valgt at lave en helt almindelig madplan med både nemme, børnevenlige og mere avanceret retter. Så er der forhåbentlig lidt til alle.

MADPLAN UGE 12

Mandag: Pitabrød med pulled chicken

Tirsdag: Pad thai med kylling

Onsdag: Fyldte peberfrugter med bønner og ris

Torsdag: Shepherds pie med salat

Fredag: Hakkebøf med bearnaisecreme og ovnbagte rodfrugter med hytteost

Lørdag: Ølbraiserede kyllingelår med rodfrugtmos

Søndag: Spinatroulade med laks

Mandag kan I lave hjemmelavet pitabrød eller købe de virkelig gode fra netto (premieur) og fylde dem med pulled chicken, coleslaw og syltet rødløg. Køber I om mandagen en stor portion kyllingefileter, kan I om tirsdagen bruge resten til at lave pad thai.

Onsdag står den på mexikansk fyldte peberfrugter med bønner, ris og en masse grøntsager. Torsdag kan I benytte samme slags kød, som om onsdagen, og lave shepherds pie. Til denne pie kunne det være lækkert med en salat, som eksempelvis græsk salat, grønsalat, vandmelonsalat eller tomatsalat med saltet mandler og feta.

Fredag kan I stege en hakkebøf og servere bearnaisecreme samt ovnbagte rodfrugter med hytteost til. Har I rester af salat fra torsdag, kan I også servere den.

Lørdag kan I bruge resterne af rodfrugterne til at lave ølbraiserede kyllingelår med rodfrugtmos og søndag står den på spinatroulade med laks.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mexikanske fyldte peberfrugter