Syltet rødløg - uden tilsat sukker

Madplan uge 14

Endnu en uge lakker mod ende – endnu en speciel uge – og vi skal til at tage hul på en ny. Uge 14 kommer højst sandsynligt til at se ud, som de sidste par uger har gjort, og det lader til at blive ved et stykke tid endnu.

Jeg håber de fleste af jer er raske og har det godt – og ikke mindst, at I passer på jer selv og hinanden. For at have lidt normalitet i vores hverdag, vil jeg gøre som jeg plejer, og her komme med en madplan til jer. Jeg håber, I har lyst til at prøve denne madplan, eller måske bare give jer i kast med et par af retterne, som blandt andet består af pizza, spansk bondesalat, mørbradbøffer i svampesauce og meget mere.

Madplan uge 14

Mandag: Hakkebøf med blandet tilbehør

Tirsdag: Tærte med oksekød og gedeost + grøn salat

Onsdag: Gammeldags kyllingesteg

Torsdag: Spansk bondesalat

Fredag: One pot pasta

Lørdag: Mørbradbøffer i svampesauce og mos

Søndag: Pizza med serranoskinke og mozzarella

Mandag kan I købe en ekstra portion hakket oksekød, så I mandag kan lave hakkebøffer med fyldte squashruller og blomkålssalat ala kartoffelsalat. Tirsdag kan I bruge den resterende portion oksekød til at lave tærte med oksekød, gedeost og spinat. Til tærten vil det være lækker med denne grønne salat til.

Onsdag står den på en af mine yndlingsretter; gammeldags kyllingesteg med kogte kartofler, grøntsager og den skønneste velsmagende sauce. Torsdag kan I bruge resterne af kyllingen fra som onsdagen og lave spansk bondesalat. Ellers har jeg forskellige opskrifter på salater med kylling eksempelvis ceasar salad, en salat med kylling, figner og æble, kyllingesalat med pocheret æg og serranoskinke, salat med granatæble og feta eller en god klassisk hønsesalat, som fungerer perfekt ovenpå et stykke rugbrød eller flute.

Fredag kan I lave en nem gang mad bestående af denne one pot pasta med hakket kylling, pasta og en masse grøntsager. Har I flute tilovers fra om torsdagen, kan I jo servere det til. På lørdag kunne det være lækker med svinemørbrad enten svampesauce og med grøntsagsmos eller i ‘flødesauce’ dertil en bønnesalat. Søndag kan I lave en ægte søndagsklassikere som pizza med parmaskinke og mozzarella. På bloggen ligger en del forskellige opskrifter på pizzabunde lavet på eksempelvis søde kartofler, hytteost eller blomkål – hvis I er mere til det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syltet rødløg - uden tilsat sukker