One pot pasta med kylling, peberfrugt og ricotta

Madplan uge 17

Ugen lakker mod ende og I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som blandt andet består af burger med paneret fisk, risotto med kylling og lidt blandet grøntsager, one pot pasta og en lækker tærte med laks og broccoli.

Jeg håber, at I kan finde lidt inspiration til, hvad I kan servere til aftensmad i næste uge. Det er en god blanding af forskellige opskrifter, så der skulle gerne være noget for enhver smag.

Madplan uge 17

Mandag: Kyllingelår med rosmarin og vandmelonsalat

Tirsdag: Marineret laks med stegte nudler

Onsdag: Tærte med laks og broccoli

Torsdag: Chicken con carne

Fredag: One pot pasta

Lørdag: ‘Risotto’ med kylling, svampe og ærter

Søndag: Fiskeburger med pommes

Mandag står den på kyllingelår med rosmarin dertil ovnbagte kartofler og en lækker salat med vandmelon. Tirsdag kan I købe en stor portion laks hos fiskehandleren, så I om tirsdagen kan lave marineret laks med stegte nudler, og onsdag kan I bruge resten på at lave en lækker tærte med laks og broccoli.

Torsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter og lave en lækker portion chicken con carne, som er ligesom chili con carne, hvor der bare er brugt kylling i stedet for oksekød. Gider I ikke chicken con carne, kan I lave en helt almindelig chili con carne eller con carne med nakkefilet.  Resten af fileterne kan I bruge fredag til at lave en nem gang ‘one pot pasta’.

Lørdag kan I lave en slags risotto enten blomkålsrisotto eller en råris/blomkålsrisotto. I ‘risottoen’ kan I eksempelvis tilføje stegte tigerrejer, kammuslinger eller kylling og en god håndfuld ærter. Til risottoen kan I servere foccacia eller flute.

Søndag kan I lave fiskeburger. Her kan I enten købe nogle burgerboller eller lave jeres egne boller. Fisken kan I panere, som I denne opskrift, og komme en god klat ærtepure eller remoulade i burgerne. Dertil kan I servere hjemmelavet pommes.

2 kommentarer

 • Anne Brønnum

  Hej Camilla 😉
  Det ser bare lækkert ud – dine opskrifter. Må jeg spørge til om det er dem du haft spist efter, da du skulle tabe dig. Der står jo ikke kcal på, men det kan jo selv kaste sig ud i 🙂 Det kan bare være svært at gennemskue hvad det “koster” på kalorie-kontoren at spise fx. fra dine mange skønne desserter og kager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • - Camilla Drabo

   Hej og mange tak for de søde ord <3 Jeg lavede lignende opskrifter gennem mit vægttab, men er først 'rigtig' gået i gang med at udvikle disse kager og desserter, efter jeg havde tabt de første 90 kilo 🙂 Nogle af opskrifterne er kalorielette, mens andre ikke er decideret kalorielette, men er fyldt med en masse skønne ting, som kroppen har 'godt af' og kan arbejde med.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One pot pasta med kylling, peberfrugt og ricotta