Huevos rancheros med kylling

Madplan uge 18

I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Jeg har i denne uge fået en del beskeder fra jer, som følger med både her på instagram og facebook, om at I er ret glade for mine madplaner. Det var jeg nu egentlig ikke så meget i tvivl om, da jeg kan se at de bliver besøgt ret ofte her på bloggen, men det er nu virkelig skønt at høre, at I bruger disse madplaner og finder lidt inspiration.

Næste uges madplan ligger nu klar her. Den består blandt andet af grillmad med lidt blandet lækkert tilbehør som græsk salat, fyldte svampe, kartofler og meget mere. En gang kylling satay bliver det også til, fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade og mange andre lækre retter.

Madplan uge 18

Mandag: Spinatpandekager med pulled chicken, coleslaw og syltet rødløg

Tirsdag: Kylling satay

Onsdag: Hakkebøf med ovnbagte kartofler med serranoskinke, græsk salat og tzatziki

Torsdag: Fyldte peberfrugter

Fredag: Stegte blomkålsris

Lørdag: Rib eye, knuste kartofler, bearnaisecreme + grønt

Søndag: Fiskefrikadeller med remoulade

Mandag står den på spinatpandekager med en hurtig gang pulled chicken og coleslaw samt syltet rødløg. Tirsdag kan I lave kylling satay med en masse grøntsager, nudler og en skøn peanutbutter dip.

Onsdag kan I købe en stor portion hakket oksekød, bruge den ene del om onsdagen til hakkebøf med ovnbagte kartofler med serranoskinke, græsk salat og tzatziki – I kan jo eventuelt grille bøffen, hvis vejret er til det. Den sidste del af oksekødet kan I bruge torsdag på at lave fyldte peberfrugter.

Fredag kan I lave stegte blomkålsris med kylling. Lørdag tænker jeg det kunne være lækkert med en grillet god rib eye bøf med knuste kartofler eller pommes anna, fyldte svampe, bearnaisecreme og måske en frisk vandmelonsalat. Søndag står den på fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade med enten pommes eller på rugbrød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huevos rancheros med kylling