Kartoffelsalat med ærter og persille - vendt i en avocadocreme

Madplan uge 20

Det er igen blevet lørdag og I skal som sædvanlig have indblik i næste uges madplan, som blandt andet består af kammuslinger med lidt blandet tilbehør, Big Mac salat, kødboller med en lækker og hjemmelavet peberfrugtsauce, bagt pasta og mange andre lækkerier. Derudover satser jeg på, at vejret i næste år bliver grillvejr og derfor er der også gjort plads til et par grillretter.

Madplan uge 20

Mandag: Bagt pasta med kylling og grøntsager

Tirsdag: American BBQ

Onsdag: Big Mac salat

Torsdag: Kødboller i peberfrugtsauce

Fredag: Kammuslinger med knoldsellerimos samt stegt serranoskinke og ærter

Lørdag: Græske kyllingelår med ris, salat, tzatziki og madbrød

Søndag: Grillet flankesteak med pommes og bearnaisecreme

Aftensmaden til både mandag og tirsdag består blandt andet af kyllingefileter eller kyllingeoverlår (I kan bruge præcis den slags, I lige foretrækker), så sørg for at købe en stor portion om mandagen. Mandag kan I lave bagt pasta med kylling og blandet grøntsager. Tirsdag kan I bruge den anden del kylling til at lave American BBQ med grillet kartofler og coleslaw.

Onsdag kan I lave en nem og hurtig gang salat ala denne Big Mac Salat og torsdag kan I lave kødboller i peberfrugtsauce. Enten kan I gøre som i opskriften og bruge hakket kylling til kødbollerne, eller I kan bruge hakket oksekød, som også bruges om onsdagen, og dermed købe dobbeltportion hakket oksekød onsdag.

Fredag står den på en skøn fiskeret bestående af stegte kammuslinger, knoldsellerimos, dampet spinat og et tilbehør bestående af serranoskinke, løg og ærter.

Lørdag kan I lave kyllingelår som er græskinspireret og marineret i en græskmarinade. Til kyllingelårene kan I lave ris, tzatziki og en let græsk salat. Søndag kan I grille, hvis vejret tillader det, flankesteak og serveret bearnaisecreme, pommes og rester af den græske salat fra om lørdagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kartoffelsalat med ærter og persille - vendt i en avocadocreme