Ristet brød med avocado, marineret kylling og pocheret æg

Madplan uge 22

Så har jeg netop færdiggjort en madplan til jer. Er I til lækre lakseretter, spinatpandekager med en masse grøntsager og marineret oksekød, røde bøffer og ikke mindst hjemmelavet koldskål med hjemmebagte kammerjunker – Så er denne madplan lige noget for jer.

De har lovet ok godt vejr i næste uge, så jeg har prøvet at bikse en sommerinspireret madplan frem til jer, som både byder på grillmad og lidt kolde retter. Jeg håber, I her kan finde lidt inspiration til næste uges aftensmad.

Madplan uge 22

Mandag: Pastaret med kylling og grøntsager

Tirsdag: Kyllingefileter toppet med mozzarella og tomater + kartoffelsalat

Onsdag: Koldskål med hjemmelavet kammerjunker

Torsdag: Spinatpandekager med oksekødstrimler

Fredag: Grillet røde bøffer med blandet tilbehør

Lørdag: Stegt laks med asparges, forårsløg og kartofler

Søndag: Laksesalat

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I mandag kan lave en cremet pastaret med grøntsager og kylling. Tirsdag kan I bruge resten på at lave stegte kyllingefileter toppet med mozzarella, avocado og tomater. Dertil kan I lave en grøn frisk kartoffelsalat vendt i en avocadocreme. Til begge retter kunne det være lækkert med et stykke hjemmebagt groft flute.

Onsdag har de lovet godt vejr og jeg tænker, at en god portion hjemmelavet koldskål med enten glutenfri kammerjunker eller almindelige kammerjunker uden tilsat sukker og smør kunne være super lækkert. Laver I en stor portion koldskål, kan I onsdag aften bruge resten til at lave koldskål chiagrød, som I kan spise torsdag morgen.

Torsdag kan I købe et par gode tykstegsbøffer, så I torsdag kan lave spinatpandekager og fylde dem med marineret oksekødsstrimler, syltet rødløg, hvidløgsdressing, spidskål og lidt blandet grøntsager. Fredag kan I grille de sidste røde bøffer og servere lidt blandet tilbehør som almindelig pommes eller pommes med sød kartoffel, bearnaisecreme samt en salat af grøntsagsresterne fra om torsdagen.

Lørdag står den på enten stegt eller grillet laks med stegte friske grønne asparges, forårsløg, kogte kartofler samt en forårsløgs/agurkedressing. Sørger I for at stege en stor portion laks om lørdagen, kan I brugen resten på denne skønne sprøde salat med laks om søndagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ristet brød med avocado, marineret kylling og pocheret æg