Banoffee Pie

10 mest populære indlæg i maj 2020

Maj måned er allerede slut, vi har taget hul på juni og sommeren er godt på vej. Trods corona, og nogle ret ensformige dage, så synes jeg de sidste par måneder er gået ret hurtige, og jeg har lidt svært ved at forholde mig til, at vi allerede er i juni – det er jo sommer lige om lidt.

Men nu hvor maj måned har nået sin ende, så har jeg som sædvanlig lavet et indlæg, hvor jeg har samlet de 10 mest populære indlæge for måneden. Det er som altid mest opskrifter, hvilket giver god mening, da jeg meget sjældent laver et personligt indlæg, Derudover er mine madplaner altid i højkurs, men dem undlader jeg at tilføje til listen.

MEST POPULÆRE INDLÆG I MAJ

  1. Den mest populære opskrift i maj måned, var opskriften på mine grove hveder, men det har jo også være store bededag.
  2. Opskriften på min kanelkage lavet på kikærter, har I også været utrolig interesseret i og opskriften lander på en solid andenplads.
  3. Det er ikke kun jeg som er vild med bagværk, for opskriften på koldhævede grovboller med en masse kerner er ligeledes kommet på listen.
  4. Et enkelt gammelt indlæg, som ikke er en opskrift, har I også været ret interesseret i. Det er min fortælling om mit vægttab: Min vægttabsrejse fra str. 58/60 til 42/44.
  5. Karamelsnitter er en af mine egne favoritter og en opskrift, som næsten altid lander på disse lister og det har den også gjort denne måned.
  6. Salater smager jo altid rart og opskriften på min lidt anderledes salat, nemlig Big Mac salat, er også kommet med på top 10.
  7. Sommeren er godt på vej og rabarberne er allerede at finde i diverse supermarkeder, så hvorfor ikke lave sin egen rabarber/jordbærgrød.
  8. Så kom der endelig en opskrift fra det salte køkken på listen. Bagt pasta med kylling og en masse grøntsager. En skøn og nem hverdagsret, som jeg tror de fleste vil synes om.
  9. Endnu en saltet ret, en god gammel klassikere som de fleste kender og synes om; boller i karry.
  10. Den sidste opskrift som er kommet med på listen er mine proteinboller med chokolade.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banoffee Pie