Græske frikadeller med tzatziki, pommes og græsk salat

Madplan uge 24

Det er blevet lørdag og en ny madplan skal I som sædvanlig have. Næste uges madplan består blandt andet af kylling satay som salat med den lækreste peanutbutterdressing, frikadeller med pastasalat, spinatpandekager, pizza og mange andre skønne retter. Jeg håber, at I her kan finde en smule inspiration til jeres aftensmad i uge 24.

Madplan uge 24

Mandag: Lasagne

Tirsdag: Frikadeller og pastasalat

Onsdag: Kylling satay som salat med peanutbutterdressing

Torsdag: Stegte blomkålsris med kylling og grøntsager

Fredag: Blomkålspizza med skinke og ost samt en salat

Lørdag: Lakseroulade med salat fra aftenen før

Søndag: Spinatpandekager med pulled (pork/chicken) og coleslaw

Mandag kan I købe en stor portion hakket kød – enten svin, okse eller kylling og bruge den ene halvdel til at lave lasagne om mandagen. Til lasagnen kan I lave en hurtig salat af de grøntsager, som I alligevel skal bruge til pastasalaten om tirsdagen samt et foccacia. Tirsdag kan I bruge den sidste halvdel til at lave frikadeller og servere pastasalat dertil – hvilket også fungerer godt til madpakken den næste dag.

Onsdag står den på kylling satay og torsdag kan I igen bruge kyllingefileter (så køb en stor portion onsdag), og lave stegte blomkålsris med kylling og grøntsager. Når I om torsdagen alligevel er i gang med at blende blomkål så blend 2, og brug det andet blomkål om fredagen til blomkålspizza eller blomkåls/sød kartoffel pizza. Til pizzaen kan I servere tomatsalat, spidskålssalat med blåbær eller græsk salat.

Lørdag kan I købe en stor pose spinat, som I kan bruge til henholdsvis at lave en spinatroulade og spinatpandekager. Lørdag kan I bruge spinatrouladen til at lave lakseroulade og søndag, kan I spise spinatpandekager med pulled chicken og coleslaw eller pulled pork samt syltet rødløg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græske frikadeller med tzatziki, pommes og græsk salat