Sundere snickerskage - den lækreste opskrift på en snasket snickerskage

Madplan uge 27

Uge 26 lakker mod ende og sommeren nærmer sig, eller vejrmæssigt er det jo allerede sommer, men er det ikke snart at folks ferie rigtig går i gang. Eftersom de fleste af os, højst sandsynligt, skal fejre sommer i Danmark, så tænker jeg, at I måske stadig godt kan bruge en madplan og dermed finde lidt inspiration til ugens aftensmad.

Næste uges madplan byder på en god gang blanding af både grillmad, en super nem og lækker spaghettiret, burger med fiskefrikadeller og hjemmelavet kalorielet remoulade, stegte squashnudler med sesamristet laks og meget mere.

Madplan uge 27

Mandag: Burger med fiskefrikadeller

Tirsdag: Stegte broccoliris med fyldte kyllingefileter

Onsdag: Kylling i karry med grøntsager

Torsdag: One pot spaghetti med kødboller

Fredag: Bagt chili con carne

Lørdag: Flanksteak med ovnbagte kartofler og salat

Søndag: Stegte nudler med sesamristet laks

Mandag kan I lave en portion hjemmelavet burgerboller med fiskefrikadeller. Dertil kan I lave en remoulade og syltet rødløg.

Tirsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I om tirsdagen kan lave stegte broccoliris med kyllingefileter fyldt med tomat og mozzarella. Den resterende del kylling kan I om onsdagen lave kylling i karry, som denne eller denne, med.

Torsdag kan I købe dobbelt portion hakket kylling (eller anden hakket kød), så I torsdag kan lave denne skønne one pot spaghettiret med kyllingeboller. Fredag kan I bruge den anden portion hakket kød til at lave bagt chili con carne.

Lørdag satser vi på at vejret bliver godt og der er mulighed for at grille. I kan eksempelvis grille en flanksteak og servere ovnbagte kartofler med rosmarin og serranoskinke, melonsalat samt en avocadodressing, som I kan finde i dette indlæg. Søndag kan I lave stegte nudler med sesamristet laks. Har I lidt stegt laks tilover kan I lave laksesalat af resten, som I kan spise til frokost om mandagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere snickerskage - den lækreste opskrift på en snasket snickerskage