Kyllinge lollipops med cremet sommer dressing

10 mest populære indlæg i juni 2020

Halvdelen af 2020 allerede overstået, og vi er godt i gang med juli måned. Selvom 2020, indtilvidere, har været et meget underligt år, så synes jeg det sidste halve år er gået MEGET hurtigt. Ikke desto mindre har vi allerede bevæget os ind i juli og det er på tide, at vi får kigget på månedens mest populære indlæg.

Jeg laver disse små lister hver måned, da jeg synes det er super sjovt at følge med i, hvilke indlæg og opskrifter, som I finder mest interessante. Som regel er det næsten kun opskrifter, som kommer med på listen, muligvis fordi jeg meget sjældent laver personlige indlæg, men denne gang er der kommet et par indlæg med på top 10, som ikke er opskrifter.

MEST POPULÆRE INDLÆG I JUNI

  1. Månedens mest populære opskrift er en helt ny opskrift bestående af den lækreste vaniljecreme, som fungerer perfekt ovenpå frisk frugt.
  2. På andenpladsen ligger et indlæg, som jeg slet ikke havde overvejet skulle være populært, men det er naturligvis et gammelt indlæg, hvor jeg har samlet en masse ideer til studentergilde, studenterkørsel mm.
  3. Jeg har skrevet et enkelt personligt indlæg i juni, hvori jeg kommer med lidt refleksioner omkring træning, samt hvilken indflydelse det har haft på mit liv.
  4. Lækre bløde bamseboller som smager fantastisk. Bollerne er koldhævede, hvilket gør det meget nemmere, hvis man gerne vil have lune boller fra morgenstunden.
  5. Sweet potato nachos! En smagfuld og farverig ret bestående af nachos lavet på søde kartofler, som jeg har toppet med krydrede kylling og friske grøntsager.
  6. Græskefrikadeller med feta og soltørret tomater med en lækker salat og ikke mindst tzatziki – en enkelt græsk inspireret ret.
  7. På syvendepladsen er opskriften på mine banan/hytteostpandekager landet. Disse små lækre pandekager har jeg næsten altid liggende i mit køleskab, da de fungerer perfekt som en lille snack eller som dessert.
  8. En gammel kending er også kommet med på listen, nemlig opskriften på min bearnaisecreme, som passer perfekt til grillmad.
  9. Min kanelkage lavet på kikærter har også været ret populær i den forgangne måned. Jeg er blevet utrolig vild med kager, som er lavet på kikærter, da det bare fungerer perfekt.
  10. Den sidste opskrift på listen er mine proteinboller.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllinge lollipops med cremet sommer dressing