Gulerodskage lavet på kikærter - toppet med en ostecreme

Madplan uge 28

Så er sommerferien vist for alvor gået i gang. Plejer det ikke at være uge 28, 29 og 30, som er de store ferieuger i Danmark?. Dog har jeg på fornemmelsen, at størstedelen af os skal tilbringe sommerferien i det ganske danske land. Hvilket egentlig er helt ok, hvis vejret bare arter sig.

Men.. selvom I måske skal holde ferie i Danmark, muligvis på camping eller i sommerhus, så skal I muligvis stadig selv lave aftensmad indimellem. Derfor tænker jeg, at I stadig godt kan bruge lidt inspiration til ugens aftensmad.

Madplan uge 28

Mandag: Pitabrød med falafler, hummus og pommes

Tirsdag: Kylling lollipops med ovnbagte kartofler og lækker dip

Onsdag: Spaghetti med kødsauce

Torsdag: Pizzatærte med græsk salat

Fredag: Kyllingespyd med quinoasalat

Lørdag: Butter chicken

Søndag: Fish and chips

Mandagen starter med hjemmebagte pitabrød, som I kan fylde med falafler eksempelvis disse ovnbagte almindelige falafler eller ærtefalafler. Dertil kan I komme ærtemos, hummus og/eller syltet rødløg i. Derudover kan I servere hjemmelavet pommes frites. Tirsdag står den på kylling lollipops med ovnbagte kartofler og den lækreste dressing med forårsløg og parmesan.

Onsdag kan I købe en stor portion hakket kød, så I kan lave en stor portion kødsauce og spise spaghetti bolognese om onsdage og resten af kødsaucen, kan I bruge om torsdagen til at lave pizzatærte. Til begge retter kan I servere græsk salat samt flute til.

Fredag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I fredag kan lave kyllingespyd med quinoasalat og foccacia. Resten af kyllingefileter kan I om lørdagen lave til butter chicken, hvor I kan servere madbrød til. Søndag står den på sundere fish and chips, hvortil I kan lave en hjemmelavet kalorielet remoulade.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulerodskage lavet på kikærter - toppet med en ostecreme