Enchiladas fyldt med kylling og grøntsager - en nem og lækker hverdagsret

Sunde pandekager med hytteost – lækre nemme pandekager til morgenmad

PANDEKAGER… Findes der en bedre måde at starte dagen på, eller slutten den, end med en god portion pandekager – nej det tror jeg ikke. Disse pandekager er ret anderledes end de typiske ‘sunde’ pandekager lavet på havregryn og banan. De er knap så tykke, de er faktisk ret tynde og kan rulles som en rigtig pandekage.

PROTEINRIGE PANDEKAGER MED HYTTEOST

Man kan bruge hytteost til mange ting og én af de ting er pandekager! Disse små lækre pandekager kan sagtens spises til morgenmad, det gør jeg ofte, men de fungerer også ret godt som dessert eller som en lille eftermiddagssnack. Pandekagerne er lavet på ganske få ingredienser, de smager skønt og er samtidig ret proteinrige.

På bloggen ligger en meget lignende opskrift, hvor jeg dog har tilføjet banan til opskriften og den opskrift kan I nuppe lige her. Derudover ligger der og så en masse andre opskrifter på morgenmadspandekager; banan/havregryns pandekager, ricottapandekager med banan, græskarpandekager, ricottapandekager med vanilje og citron, pandekager med æble og kanel, havregrødspandekager og bananpandekager med squash.

OPSKRIFTER 4-5 stk.

Ingredienser

130g hytteost

20g havregryn

10g husk

1 æg

50g æggehvider (eller 1 æg)

1 tsk. flydende sødemiddel

0,5 tsk. kardemomme

 

Fremgangsmåde

  1. Havregryn blendes til mel i en blender.
  2. De øvrige ingredienser hældes i blenderen og køres til en lind masse.
  3. Steg pandekagerne i lidt kokosolie. De skal have ca. 3 minutter på hver side.
  4. Når de er færdige, lader jeg dem altid lige ligge og trække 10 minutters tid, så de lige når at sætte sig, så synes jeg de er bedst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Enchiladas fyldt med kylling og grøntsager - en nem og lækker hverdagsret