Sunde pandekager med hytteost - lækre nemme pandekager til morgenmad

Madplan uge 32

Det er blevet tid til næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af skaftkoteletter med stegte forårsløg og spidskål med en sennepsdressing, pastasalat med kylling, laks på 2 forskellige måder og mange flere lækre retter.

Jeg håber, I kan finde en smule inspiration til jeres aftensmad i den kommende uge. Måske I kan spotte et par retter, som er helt nye for jer – det er jo altid rart med noget man endnu ikke har smagt.

Madplan uge 32

Mandag: Tærte med laks og broccoli

Tirsdag: Stegte nudler med sesamristet laks

Onsdag: Skaftkoteletter med champignon a la creme

Torsdag: Pastasalat med kylling

Fredag: Spansk tortilla med kylling og kartofler

Lørdag: Grillet hakkebøf med ærtemos og lun kartoffelsalat

Søndag: Millionbøf

Mandag starter med en lækker tærte med laks og broccoli. Enten kan I lave den dej som står i opskriften, eller I kan prøve min blomkålstærtebund. Sørger I for at købe dobbelt portion laks om mandagen, kan I bruge resten tirsdag til at lave sesamristet laks med stegte nudler og en masse grøntsager.

Onsdag står den på skaftkotelet med champignon a la creme – en skøn og nem ret at bikse sammen. Dertil kan I servere ris, blomkålsris eller en skøn kartoffel/knoldsellerimos. Torsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I kan lave pastasalat med kylling. Fredag kan I bruge resten af fileterne til at lave en spansk tortilla med kartofler og grøntsager.

Lørdag kan I grille en god hakkebøf og servere ærtemos, lun kartoffelsalat samt tomatsalat til. Dertil kunne det være lækkert med et stykke hjemmebagt foccacia. Søndag kan I bruge den resterende portion hakket oksekød til at lave millionbøf.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde pandekager med hytteost - lækre nemme pandekager til morgenmad