Madplan uge 32

10 Mest populære indlæg i juli 2020

Juli måned lakker allerede mod ende, eller den er jo egentlig ovre, og vi har så småt taget hul på august. Tiden går simpelthen så stærkt, og inden vi ser os om er det blevet efteråret – vejret opfører sig jo allerede som om det er efterår. Nå, men som sædvanlig har jeg samlet de 10 mest populære indlæg for den forgangne måned. Denne gang er det kun opskrifter, som er kommet på listen og som sædvanlig er det mest opskrifter fra det søde køkken. Jeg har undladt at tage madplanerne med på denne liste, da de altid er populære, men lidt kedelige i dette regi.

Der er ingen tvivl om at I har været meget interesseret i alle mine kager lavet på kikærter. Indrømmet, der har også været en del af dem det sidste stykke tid, men det fungerer bare ekstremt godt at bage kager med kikærter.

MEST POPULÆRE INDLÆG I JULI

  1. Månedens absolutte mest populære indlæg er opskriften på min gulerodskage lavet på kikærter.
  2. I har været ret begejstret for alle mine kager lavet på kikærter og opskriften på studenterbrød, med ovenstående råvare, er også kommet på listen.
  3. En saltet ret er kommet på 3 pladsen. Det er opskriften på min low carb carbonara, hvilket også er en af mine yndlingsretter. Den smager fantastisk og kan laves på små 25 minutter.
  4. Kanelkage med kikærter 🙂 I rest my case.
  5. Salaten ‘cæsar salat‘ er en klassikere og den smager forrygende. Selv er jeg ret vild med dressingen – den er bare lækker.
  6. En enkelt knap så sund opskrift er også landet på bloggen, nemlig min hjemmelavet snickersis og jeg forstå jer, for hold op hvor smager den GODT.
  7. Romkugler er bare en lækker og skøn snack og laver man dem efter denne opskrift med kikærter, så bliver man tilmed mæt og glad.
  8. I gætter aldrig hvilken hovedingrediens denne kage, som også er landet på listen, består af? Kikærter 🙂 Ej min kikærtekage med peanutnutter toppet med en avocadocreme har være ret populær i den forgangne måned.
  9. Den sidste saltet opskrift som er landet på listen er opskriften på kyllinge lollipops. De smager fantastisk og ser samtidig ret ‘pæne/indbydende’ ud.
  10. Opskriften på en skøn jordbærtærte er også kommet på listen. Denne kage er dog lavet på både smør, sukker, mel, fløde og mange andre lækkerier.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 32