Frikadeller - den bedste opskrift på en mormor klassikere

Madplan uge 33

Så er der en helt ny madplan for uge 33. Endnu en uge er ved at være slut og vi skal snart til at byde en ny uge velkommen. En uge som for mit vedkommende står på ferie i det jyske (på ingen måde relevant for dette opslag, ville bare lige nævne det:-) Nå men selvom jeg skal holde ferie i uge 33, så skal I selvfølgelig stadig have en madplan for den kommende uge. Næste uges madplan består af nogle dejlig nemme hverdagsretter som frikadeller, bowl med en masse lækkerier, chicken lollipops, pizza og meget mere. Jeg håber, I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 33

Mandag: Quinoabowl med pulled chicken

Tirsdag: Rugbrødssandwich med avocadocreme og pulled chicken

Onsdag: Kødboller i tomat/kokossauce

Torsdag: Frikadeller med kartoffelsalat

Fredag: Stegte blomkålsris

Lørdag: Blomkålspizza med pommes

Søndag: Lollipops med bulgursalat og kartofler med serranoskinke

Vi starter mandagen med en portion quinoabowl med pulled chicken, quinoa (sjovt nok) og en masse blandet grøntsager. Sørger I for at lave en stor portion pulled chicken, kan I tirsdag servere rugrødssandwich med avocadocreme og pulled chicken. Gider I ikke spise rugbrød til, kan I i stedet bage nogle sandwichbrød, flute eller kerneboller med øl.

Onsdag kan I købe en stor portion hakket kød, så I onsdag kan lave kødboller i tomat/kokossauce. Torsdag kan I bruge den anden halvdel til at lave frikadeller og kold kartoffelsalat. I stedet for de klassiske mormor frikadeller kan I prøve mine krydrede deller med feta og soltørret tomater.

Fredag kan I lave stegte blomkålsris med kylling og grøntsager. Køber I et ekstra blomkålshoved, kan I lørdag lave blomkålspizza til aftensmad. Søndag står den på kyllinge lollipops med ovnbagte kartofler med serranoskinke samt en kålsalat, som I kan finde i dette link.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frikadeller - den bedste opskrift på en mormor klassikere