Peanutbutter cookies lavet på kikærter og med mørk chokolade

Madplan uge 35

Det er igen blevet tid til næste uges madplan. Sommerferien er så småt ved at være ovre, for de fleste af os, og hverdagen skal i gang igen. Vi vender så småt tilbage til det normale, eller hvor normalt vores hverdage nu er i denne corona-tid. Men i hvert fald skal I have en lækker madplan, som I forhåbentlig kan finde lidt inspiration i, så aftensmaden i næste uge ikke bliver en af de 10 sædvanlige retter, man ofte ender med af lave.

Madplanen for uge 35 består blandt andet af lækre hjemmelavet fiskefrikadeller, som I enten kan lave som en sandwich eller servere med pommes frites og hjemmelavet remoulade. En nem og kalorielet klassikere nemlig moussaka med en god portion grøntsager tilsat, en enkelt dag står den selvfølgelig også på grillmad og ikke mindst en risotto lavet på blomkål og/eller råris.

Madplan uge 35

Mandag: Enchiladas med kylling og grøntsager – og ikke mindst ost

Tirsdag: Råris/blomkålsrisotto med kylling, svampe og serranoskinke

Onsdag: Grillet med knuste kartofler, vandmelonsalat med feta og bearnaisecreme

Torsdag: Moussaka med tomatsalat

Fredag: Meatza med kålsalat

Lørdag: Græske kyllingelår med tzatziki, salat og gule ris

Søndag: Fiskefrikadeller med remoulade og pommes eller som sandwich

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter og lave enchiladas. Den resterende del kyllingefileter kan i bruge om tirsdage til at lave råris/blomkålsrisotto med kylling, svampe og serranoskinke.

Onsdag kan I grille, hvis vejret tillader det 🙂 en god hakkebøf og servere knuste kartofler, vandmelonsalat og ikke mindst en skøn bearnaisecreme til. Et foccacia brød er jo også altid lækkert. Desuden kan brødet også serveres om torsdagen.

Torsdag kan I købe en stor portion hakket kød – om I køber kylling,-, okse,- eller svinekød, det bestemmer I helt selv – Men I kan bruge kødet til at lave moussaka om torsdagen, hvor I kan servere tomatsalat til. Den anden del kan I lave meatza af om fredagen og dertil servere en nem kålsalat.

Lørdag sår den på græske kyllingelår med salat, tzatziki og gule ris. Søndag står den på hjemmelavet fiskefrikadeller med remoulade og pommes, ellers kan I lave sandwich som i denne opskrift, hvor jeg dog har brugt almindelige frikadeller, men man kan sagtens bruge fiskefrikadeller i stedet. .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peanutbutter cookies lavet på kikærter og med mørk chokolade