Kikærtepandekager med blåbær - fantastiske nemme og sunde pandekager

Madplan uge 36

Det er blevet lørdag og som vi plejer, så skal I selvfølgelig have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af stegt kål, lækre hjemmelavet blomkålstaco med kylling og grøntsager, helstegt kylling som er marokkansk inspireret samt mange andre skønne retter.

Jeg håber, at I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge. Skulle der være nogle retter i denne madplan, som I ikke lige synes om, så kan I altid tjekke tidligere madplaner ud og måske finde lidt inspiration der.

Madplan uge 36

Mandag: Boller i karry

Tirsdag: Stegt kål

Onsdag: Marokkansk butterfly chicken

Torsdag: Blomkålstaco med kylling

Fredag: Svinemørbrad med broccolisalat

Lørdag: Indiske kyllingelår

Søndag: Pitabrød

Mandagen starter med en god danske klassiker som boller i karry. Sørger I for at købe ekstra hakket kød om mandagen, kan I bruge den anden halvdel om tirsdagen til at lave steg kål.

Onsdag står den på marokkansk kylling med en skøn marokkansk inspireret salat til. Resterne fra den helstegte kylling kan I eventuelt bruge om torsdagen, til at komme i jeres hjemmelavet blomkålstacos. Ellers kan I altid bare stege lidt kylling, hvis I ikke har noget tilovers fra om onsdagen.

Fredag kan I stege en hel svinemørbrad og eventuelt fylde den med spinat, soltørret tomater og smøreost som i denne opskrift. Ellers I kan fylde den med soltørret tomater, feta og frisk persille. Skal det være ekstra lækkert, kan I svøbe serranoskinke eller bacon om mørbraden. Dertil kan I servere en skøn broccolisalat til samt lidt ovnbage kartofler med serranoskinke.

Fredag synes jeg, I skulle prøve denne indisk inspireret ret, som jeg lavede for et stykke tid siden. Den består af krydrede kyllingeoverlår i en smagfuld sauce med ris, naanbrød og dressing. I kan eventuelt bage jeres egne naanbrød eller madbrød.

Søndag må det gerne være noget nemt og jeg tænker, at I kan lave en god portion pitabrød eller købe de gode fra netto 🙂 Enten kan I fylde dem med pulled chicken og coleslaw, falafler eller måske bare en nem tunsalat eller laksesalat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kikærtepandekager med blåbær - fantastiske nemme og sunde pandekager