Sunde kakaopandekager - de lækreste pandekager lavet på kikærter og hytteost

Madplan uge 37

Det er igen blevet lørdag og weekenden står for døren, hvilket jo altid er fantastisk. Som sædvanlig skal I have næste uges madplan, som denne gang blandt andet består af en god dansk klassikere, nemlig ‘pariserbøf’, kylling i karry, en skøn og velsmagende fiskeret samt satay kylling salat. De fleste af retterne i denne madplan er ganske lette og kan laves på omkring en halv times tid – sådan cirka 🙂

Jeg er ikke i tvivl om, at I bruger disse madplaner flittigt, da de gang på gang er nogle af de mest søgte indlæg her på bloggen, hvilket jeg er utrolig glad for. Det er så skønt at I bruger madplanerne, eller i det mindste bare kan finde lidt inspiration i dem. Tak!

Madplan uge 37

Mandag: Rispapir med kylling

Tirsdag: Satay kylling salat

Onsdag: Fisk med agurkedressing

Torsdag: Tærte med hakket oksekød og gedeost

Fredag: Pariserbøf

Lørdag: Champignon a la creme med koteletter

Søndag: Kylling i karry

Vi starter mandagen med rispapir med forskellige grøntsager, kylling og en peanutbutterdip. En skøn og hyggelig ret man kan sidde sammen om at lave ved bordet. Sørger I for at købe ekstra kyllingefileter, kan I tirsdag lave satay kylling salat.

Onsdag står den på hvid fisk som torsk, lange eller mørksej, som I eventuelt kan svøbe ind i serranoskinke, som I denne opskrift, og servere kartofler og agurkedressing til (tjek dette indlæg).

Torsdag kan I købe en stor portion hakket oksekød, så der er til både tærte med oksekød og gedeost om torsdagen samt pariserbøf om fredagen. Til tærten kan I servere en salat til som kålsalat med blåbær, melonsalat med serranoskinke, græsk salat eller blomkåls/broccolisalat.

Lørdag står den på champignon a la creme, hvor I kan servere en lækker saftig skaftkotelet til og måske brasede kartofler eller knuste kartofler. Eller kan I lave ovnbagte rodfrugter med timian eller stegte gulerødder og jordskokker med sesam. Ellers kan I altid servere mos eller ris til.

Søndag står den på kylling i karry, hvilket jeg har forskellige opskrifter på. Eksempelvis kylling i karry med kokosmælk, ‘normal’ kylling i karry med grøntsager og indisk kylling i karry.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde kakaopandekager - de lækreste pandekager lavet på kikærter og hytteost