Mørbradgryde med lækker cremet kartoffel/knoldsellerimos - skøn og nem ret

Madplan uge 39

En ny uge lakker mod ende. I skal som sædvanlig have næste uges madplan, som blandet andet består af lækre kylling lollipops med pommes og en skøn tomatsalat. Derudover består madplanen af wok med peanuts, kylling, fuldkornsnudler og en masse grøntsager, cordon bleu med en nem grøn salat, en Big Mac salat og mange andre lækre retter.

Madplan uge 39

Mandag: Gryderet med oksekød

Tirsdag: Kylling lollipops med pommes og tomatsalat

Onsdag: Big mac salat

Torsdag: Shepherds pie

Fredag: Wok med kylling, broccoli og fuldkornsnudler

Lørdag: Cordon bleu med grøn salat

Søndag: Skaft koteletter med garniture

Mandagen starter med en god gang gryderet med oksekød i terne og en masse grøntsager. Dertil kan I servere ris eller en kartoffelmos med ærter, kartoffel/snoldsellerimos eller rodfrugtmos. Tirsdag står den på lækre smagfulde kylling lollipops med den skønneste dip. Til kyllingen kan I servere pommes eller ovnbagte kartofler med serranoskinke og måske en tomatsalat.

Onsdag kan I købe en stor portion hakket kød og lave Big Mac Salat om onsdagen samt bruge resterne om torsdagen til at lave shepherds pie. Fredag står den på wok med kylling, broccoli og fuldkornsnudler.

Køber I en stor portion kyllingefileter om fredagen, kan I bruge resten til at lave cordon bleu om lørdagen med pommes og ærtemos om lørdagen. Dertil kan I servere en nem grøn salat. Søndag kan I lave skaftkoteletter med en garniture bestående af forårsløg, ærter og spidskål i en seennepsdressing.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mørbradgryde med lækker cremet kartoffel/knoldsellerimos - skøn og nem ret