Lækreste cremet hummus uden olie - nem og skøn dip til hverdagsretterne eller som snack

10 mest populære indlæg i september 2020

September måned er slut og faktisk er vi allerede kommet et godt stykke ind i oktober måned. Jeg har været dybt fokuseret på min 30 års fødselsdag (fyldte 30 den 30/9), så jeg har først fået lavet dette indlæg nu. Men som sædvanlig har jeg samlet de 10 mest populære indlæg i den forgangne måned. Jeg elsker at kigge på, hvilke opskrifter I synes mest om, da det ikke altid stemmer overens med mine forventninger 🙂

MEST POPULÆRE INDLÆG I SEPTEMBER

  1. Opskriften på mine skyrboller er landet på førstepladsen, hvilket jeg virkelig godt kan forstå.
  2. Skyrboller med gulerødder og solsikkekerner har I også været ret interesseret i i september måned.
  3. Peanutbutter cups hvor fyldet ikke kun består af peanutbutter, men en blanding af peanutbutter og kikærter og det fungerer upåklageligt.
  4. Mine kageopskrifter hvor jeg har brugt kikærter, har I været ret interesseret i de sidste par måneder og i denne måned har opskriften på min chokoladekage lavet på kikærter været ret populær.
  5. Pandekager lavet på kikærter med en god portion blåbær har også været ret populær.
  6. Endnu en opskrift på pandekager med kikærter er kommet på bloggen, nemlig opskriften på kakaopandekager.
  7. Endelig kom en af mine opskrifter fra det salte køkken med på listen. En nem og lækker hverdagsret, som kan laves på omkring 25 minutter; Wok med en masse grøntsager og hakket kød.
  8. Rabarbermuffins lavet på min skyrdej er utrolig lækre og nemme at bikse sammen. Derudover er de ret proteinrige og kalorielette.
  9. Koldhævede gulerodsboller smager helt fantastisk og er tilmed super nemme at bikse sammen, da dejen røres sammen og formes aftenen før. På den måde skal fadet med bollerne bare i ovnen om morgenen og indenfor 20 minutter er der nybagte boller til morgenmad.
  10. Det sidste indlæg som er kommet med på listen er ikke en opskrift, men er i stedet et indlæg jeg har skrevet omkring mit vægttab; Min vægttabsrejse fra str. 58/60 til 42/44.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækreste cremet hummus uden olie - nem og skøn dip til hverdagsretterne eller som snack