Madplan uge 44
Så er madplanen til næste uge klar til jer. Den tager udgangspunkt i en masse opskrifter fra bloggen, samt sammensatte enkelte elementer fra forskellige opskrifter – så det bliver en god blanding af forskellige velsmagende retter. Jeg håber, I vil finde madplanen spændende og måske I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge. Madplanen består af en del danske, lidt klassiske, retter, men såmænd også lidt blandet retter fra forskellige verdenshjørner.
Madplan uge 44
Mandag: Helstegt kyllingesteg med couscoussalat
Tirsdag: Spinatwraps med pulled chicken
Onsdag: Ovnbagte kartofler med og hakkebøffer og tomatsalat
Torsdag: Millionbøf
Fredag: Skinkesalat på rugbrød eller grydebrød
Lørdag: Kyllingeoverlår med soltørret tomater og spinat
Søndag: Frikadeller og kold kartoffelsalat
Mandagen starter med en helstegt kyllingesteg med couscoussalat. Resterne fra kyllingen kan I bruge om mandagen til at vende i lidt marinade (hjemmelavet pulled chicken) og komme i spinatwraps, spinatpandekager, spinatvafler, kålwraps, æggewraps eller lignende sammen med coleslaw.
Onsdag kan I købe en stor portion hakket oksekød, så I onsdag kan lave hakkebøffer med ovnbagte kartofler og en skøn tomatsalat – eventuelt kan I lave bearnaisecreme, fetadip eller tzatziki til. Resten af oksekødet kan I bruge til at lave millionbøf om torsdagen.
Fredagen står den på hjemmelavet skinkesalat, hønsesalat, tunsalat, æggesalat eller makrelsalat ovenpå et godt stykke rugbrød, en skive grydebrød, en surdejsbolle eller måske en god koldhævede bolle med en masse kerner – en lækker og nem gang aftensmad.
Lørdag kan I lave kyllingeoverlår i en skøn cremet sauce med spinat og soltørret tomater. Til retten kan I servere ris, mos, spaghetti eller bare en god salat og et stykke flute. Søndag står den på frikadeller og kold kartoffelsalat. Er I ikke til almindelige frikadeller, kan I lave kyllingefrikadeller eller spicy frikadeller.
Ingen kommentarer endnu