Pastaret med mørbrad, svampe og squash - en skøn og nem hverdagsret

Madplan uge 45

Det blev endnu engang lørdag. Snart lakker uge 44 mod ende og vi skal snart til at tage hul på en helt ny uge. Selvom vores hverdag er noget forandret i denne corona-tid, og vi ikke rigtig ved hvad dagene bringer, så gælder det om at holde fast i de små ‘traditioner’ vi selv kan styre, og mine madplaner er en af de ting, som ikke kommer til at ændre sig. Jeg håber I kan finde lidt inspiration i disse retter, og måske få en ide eller to til, hvad I skal have at spise i næste uge.

Madplan uge 45

Mandag: Wok med kylling og broccoli

Tirsdag: Rugbrødssandwich med pulled chicken og avocadocreme

Onsdag: Sesamristet laks med stegt nudler

Torsdag: Laksesalat med avocado og æg

Fredag: Coq au vin

Lørdag: Oksesteg med knuste kartofler, fetadip og melonsalat

Søndag: Salat med oksekød, asparges og bearnaisecreme

Mandag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I kan lave en skøn og nem wok med kylling og broccoli om mandag. Resten af fileterne kan I bruge tirsdag til at lave rugbrødssandwich med pulled chicken, lidt grøntsager og avocadocreme.

Onsdag står den på sesamristet laksefileter med stegte nudler. Sørger I for at købe ekstra laks, kan I bruge den resterende del om onsdagen til at lave laksesalat med avocado og æg.

Fredag står den på en skøn franske vinter klassiker nemlig coq au vin, som består af en hel kylling, med lidt blandet grøntsager i en skøn skøn sauce. Det er virkelig en velsmagende ret.

Lørdag kan I købe en stor steg, eksempelvis en tyndstegsfilet og tilberede hel i ovnen. Dertil kan I servere knuste kartofler og/eller knuste jordskokker samt en melonsalat og fyldte svampe. Resterne af stegen kan I bruge til en skøn oksekødsalat med bearnaisecreme om søndag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastaret med mørbrad, svampe og squash - en skøn og nem hverdagsret