Spaghetti Bolognese - nem og lækker hverdagsret

Hjemmelavet skumfiduser uden tilsat sukker – nem og lækker snack

SKUMFIDUSER!! Uden tilsat sukker… Jep det kan man nemlig sagtens, eller sagtens og sagtens, det tog mig en del forsøg, før de blev helt rigtige, men det er nemt når man først har fundet opskriften. Ved hjælp af forskellige produkter fra EASIS er det nemlig muligt at lave sine helt egne skumfiduser uden tilsat sukker, og de smager rigtig godt.

SKUMFIDUSER UDEN TILSAT SUKKER

Skumfiduser smager bare godt, men er en ret underlig snack, da konsistensen jo bare er besynderlig, men den holder altid. Disse skumfiduser er helt plain, da jeg bare har tilføjet lidt vanilje, men I kan smage dem til med præcis den smagsgiver, I foretrækker. I kan bruge alt fra lakridspulver, hindbærpulver, kaffe, pebermynte, kakao eller hvad I ellers har i tankerne. Ønsker man sine skumfiduser i en mere luksusudgave, så kan man altid dyppe dem i chokolade.

Egentlig skulle I først have haft opskriften til jul, men jeg har efterhånden fået lavet ret mange juleopskrifter – det er der ikke mangel på – og derfor synes jeg, at I godt kunne få denne opskrift allerede nu. Så er I til skumfiduser, skulle I prøve denne opskrift.

OPSKRIFT 10-12 stk.

Ingredienser

100g multisød

100g fibersirup

6 husblas

1 tsk. vanilje (sukker, pulver eller pasta)

1 dl vand

 

Fremgangsmåde

 1. Start med at komme husblas i koldt vand i 15-20 minutter.
 2. Kom fibersirup, multisød, vanilje og vand i en gryde og lad det koge op til det når omkring 120 grader – det tager ca. 5-6 minutter.
 3. Vrid husblas for vand og kom det i dem varme ‘sukkerlage’ og rør rundt. Lad gryden stå og afkøle i 10 minutter.
 4. Kom sukkerlagen i en skål og pisk det ved høj hastighed til en sej og fast masse. Det tager omkring 10 minutters tid.
 5. Kom lidt florsød på et stykke bagepapir, hæld skumfidusmassen derpå og spred det lidt ud. Lad massen køle lidt af inden i skær den i passende størrelser og opbevar dem i en lufttæt beholder.

4 kommentarer

 • Sandra

  Hej Camilla
  Hjemme hos os kan vi godt li at riste dem over bålet🔥Har du prøvet det af med din variation?☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • - Camilla Drabo

   Nej det har jeg ikke fået prøvet endnu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Er det vaniljepulver der skal i

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spaghetti Bolognese - nem og lækker hverdagsret