Hjemmelavet skumfiduser uden tilsat sukker - nem og lækker snack

Madplan uge 47

Det er blevet tid til næste uges madplan. Som den trofaste følger allerede ved, så kommer der en ny madplan her på bloggen hver lørdag morgen. Madplanen består af enten hele retter eller forskellige elementer fra forskellige retter. Jeg prøver at sammensætte en madplan, hvor både kødet og de forskellige grøntsager ‘går igen’. De fleste af mine opskrifter er til 3 portioner og ligger ofte mellem 350-450 kcal pr. portion.

Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge. Madplanen består af en god blanding af både retter fra det græske-, italienske- og danske køkken, så der skulle gerne være lidt til alle.

Madplan uge 47

Mandag: One pot pasta med kødboller

Tirsdag: Græske frikadeller med græsk salat og tzatziki

Onsdag: Blomkålstoast

Torsdag: Blomkålsrisotto med kylling

Fredag: Paprikagryde med mos

Lørdag: Helstegt kyllingesteg med salat, kartofler og ‘skilt’ sauce

Søndag: Ristet brød med kylling, avocado og pocheret æg

Mandag kan I købe en stor portion hakket kød (om det er kylling, svinekød eller okselød det bestemmer I selv), og lave ‘one pot pasta’ med kødboller. Den anden del kan I bruge tirsdag til at lave græske frikadeller med græsk salat og tzatziki.

Onsdag kan I købe et par blomkålshoveder og lave henholdsvis blomkålstoast og blomkålsrisotto med kylling og en masse grøntsager. Fredag står den på paprikagryde med kartoffel/knoldsellerimos.

Lørdag kan I lave en helstegt kyllingesteg med skilt sauce samt en god salat og rabarberkompot – en virkelig lækker og velsmagende ret. Resterne af kyllingen fra lørdag aften kan I bruge søndag til at komme ovenpå et stykke ristet brød med avocado, pocheret æg og lidt chili.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet skumfiduser uden tilsat sukker - nem og lækker snack