Kikærtejulekage med varme krydderier, tørret frugter og ostecreme

10 mest populære indlæg i november 2020

November måned er allerede slut og vi er netop trådt ind i december, hvilket betyder at julen står for døren – JUBII… Der er vist ingen tvivl om at jeg elsker julen og december måned – det er jo den hyggeligste tid på året.

Jeg har som sædvanlig samlet de 10 indlæg, som I har været mest interesseret i i den forgangne måned. Denne gang er der kun et par enkelte opskrifter fra det salte køkken, som er kommet med på listen. Ellers er resten udelukkede søde opskrifter, som er kommet med på listen. Faktisk er mange af de søde opskrifter juleopskrifter, så jeg er vist ikke den eneste, som allerede er kommet i julestemning.

Mest populære indlæg i november 2020

1. På førstepladsen er opskriften på en lækker juleagtig morgenmad landet – nemlig denne chiagrød ala risalamande.

2. På anden pladsen er opskriften på mine skyrboller med banan og chokolade. De smager forrygende og passer perfekt som et lille mellemmåltid.

3. Endnu en gang er opskriften på mine jordskokke chips kommet med på listen, hvilket den næsten altid gør, selvom det er en utrolig gammel opskrift.

4. Endnu en opskrift på en lækker chiagrød er kommet med på listen. Så mangler I et par ideer til morgenmaden her i december, så foreslår jeg denne kirsebær chiagrød.

5. Der er ingen tvivl om at julen nærmer sig, hvilket man specielt kan se, da I er ret mange som har kigget på mine juleopskrifter. Derfor er opskriften op risalamande cheesecake også kommet med på listen.

6. Den mest fantastiske julekage, som er lavet på både smør og sukker og som smager helt fantastisk. Kagen består af en cookiebund, et godt lag dulce de leche samt både et lag mælkechokolade ganache og hvid chokolade ganache.

7. Lækre skumfiduser uden tilsat sukker er en helt ny opskrift, som jeg udviklede for nogle måneder side og som fungerer helt perfekt.

8. Endelig er en opskrift fra det salte køkken kommet med på bloggen. Nemlig denne kebabsalat bestående af blandet grøntsager, kyllingekebab, hjemmelavet pommes og en lækker dressing.

9. Endnu en juleopskrift er landet på listen – æbleskiver uden tilsat sukker og hvor jeg har tilføjet lidt grahamsmel, for at gøre dem lidt grove og give dem lidt bid, det er virkelig lækkert.

10. Selvfølgelig er den sidste opskrift også en juleopskrift, december nærmer sig jo, og den lækreste cremet risalamande er også landet på listen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kikærtejulekage med varme krydderier, tørret frugter og ostecreme