10 mest populære indlæg i november 2020

Cornflakes småkager – lækre små julekager

Små lækre cornflakes småkager, som er ganske hurtige at bikse sammen og som tilmed smager utrolig godt – min kusine siger de minder lidt om kokostoppe – der er jeg nok ikke helt enig, men så ved I det, hvis I skulle synes det samme som hende.

SMÅ SMÅKAGER MED CHOKOLADE OG CORNFLAKES

Der er ikke noget hyggeligere end at bage og specielt i december måned. Jul og bagning går bare utrolig godt i spænd. Disse lækre små kager kan laves på meget kort tid og de smager helt forrygende. De er lidt sprøde udenpå og lækre bløde indeni. Kagerne består, udover cornflakes, også af havregryn, chokolade og marcipan – en kombination som bare altid holder.

Om disse småkager er specielt juleagtige, det er jeg en lille smule i tvivl om, men småkager er bare noget som generelt hører julen til, synes jeg. Så derfor fandt jeg det oplagt at udgive opskriften her i december. Derudover hører marcipan og og chokolade jo julen til, så at komme det i småkager gør dem vel automatisk til julesmåkager, ikke?

OPSKRIFT 8-10 stk.

Ingredienser

1 æg

30g kokosolie

1 spsk. multisød fra EASIS (eller sukker eller honning)

35g cornflakes

30g havregryn

30g revet marcipan

25g mørk chokolade

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at røre smeltet kokosolie sammen med æg og multisød. Riv marcipanen og bland den sammen med æggemassen.
  2. Vend derefter havregryn og cornflakes i dejen. I må gerne knuse nogle af cornflaksene, men ikke dem alle.
  3. Enten kan I bruge chokoladeknapper (jeg bruger de små fra EASIS), eller I kan hakket en plade chokolade og røre det i dejen.
  4. Med en ske placer I 8-9 små kager på et stykke bagepapir og bager dem i en 200 grader forvarm ovn i 10-12 minutter. Lad dem køle af på en rist og spis.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 mest populære indlæg i november 2020