Madplan uge 53

Madplan uge 1

Det er blevet lørdag og vi skal snart tage hul på uge 1 – den første uge i 2021! Det er alligevel vildt at vi allerede befinder os i 2021, for selvom 2020 har været det mærkeligste år nogensinde, så synes jeg året er gået utrolig hurtigt. Jeg håber I alle har haft en dejlig jul og fået hygget med dem I holder af, samt at I har haft en dejlig nytårsaften, og er kommet godt ind i det nye år. Som sædvanlig skal I have næste uges madplan, som denne gang byder på lidt nemme lette retter.

Madplan uge 1

Mandag: Fiskefrikadeller med remoulade

Tirsdag: Kyllingefileter og salat med bagt græskar

Onsdag: Cæsar salat

Torsdag: Huevas rancheros

Fredag: Skaftkoteletter med ratatouille

Lørdag: Braiserede nakkefilet

Søndag: Chili con carne på nakkefilet

Mandag står den på fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade og et godt stykke rugbrød. Tirsdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, så I tirsdag kan stege et par fileter og servere en god salat med bagt græskar til. Resten af kyllingefileterne kan I bruge onsdag på at lave cæsar salat.

Torsdag står den på huevos rancheros – en nem og lækker ret. Fredag kan I lave skaftkoteletter med forårsløg og en skøn sennepsdressing. Dertil kan I servere en ratatouille.

Lørdag kan I købe en stor nakkefilet og dele den i to, så I kan lave braiserede nakkefilet med blandet grøntsager og den lækreste cremet kartoffel/knoldsellerimos med den en del. Den anden halvdel kan I bruge til at lave chili con carne med nakkefilet om søndagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 53