Banankage med chokolade lavet på kikærter

Madplan uge 4

Nu ligger næste uges madplan klar til jer lige her. Den består af forskellige lækre hverdagsretter, som er spækket med grøntsager. Jeg prøver, så vidt muligt, at sammensætte madplanen så både kødet og flere af grøntsagerne går igen. På den måde undgår vi madspild. Næste uges madplan består blandt andet af pitabrød med coleslaw og pulled chicken, mørksej lavet på 2 meget forskellige måder, lasagne og mange andre skønne velsmagende retter.

Madplan uge 4

Mandag: Æggewraps med kylling

Tirsdag: Pitabrød med pulled chicken og coleslaw

Onsdag: Squash cannelloni med flute og salat

Torsdag: Lasagne

Fredag: Paprikagryde med blomkål

Lørdag: Mørksej svøbt i serranoskinke med mos

Søndag: Mørksej i kokosmælk med karrypasta

Mandagen starter med en nem ret bestående af æggewraps med kyllingefileter og grøntsager. I kan lave en ekstra portion, så I har til frokost om tirsdagen. Sørger I for at købe en stor portion kylling om mandagen, kan I lave pitabrød med pulled chicken og coleslaw om tirsdagen.

Onsdag står den på squash cannelloni, hvortil I kan servere flute og en grøn salat, grønkålssalat eller tomatsalat til. Torsdag kan I lave lasagne og servere resterne af salaten og flute til.

Fredag står den på paprikagryde med enten blomkålsris eller almindelig ris. Lørdag kan I købe en stor portion mørksej, så I kan lave mørksej svøbt i serranoskinke med mos. Den anden portion kan I bruge søndag til at lave mørksej i kokosmælk med karrypasta.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banankage med chokolade lavet på kikærter