Raw proteinbar lavet på sorte bønner

Madplan uge 7

Det er blevet lørdag og jeg har som altid lavet næste uges madplan, så den nu ligger klar til jer. Denne gang består madplanen af en masse kendte retter, samt et par sammensatte elementer fra forskellige retter. Madplanen består blandt andet af en nem wokret med broccoli, squashnudler samt tigerrejer. Dagen efter står menuen på paneret tigerrejer med lidt blandet tilbehør. Derudover består madplanen af en indisk kyllingeret, salat med oksekød og bearnaise og mange andre skønne retter.

Madplan uge 7

Mandag: Helstegt kylling med græsk salat og tzatziki

Tirsdag: Indisk gryderet med kylling

Onsdag: Wok med tigerrejer, broccoli og squashnudler

Torsdag: Paneret tigerrejer

Fredag: Kødboller i sauce

Lørdag: Oksemørbrad med asparges, bearnaisecreme og hasselback kartofler

Søndag: Salat med oksemørbrad

Mandag kan I lave en helstegt kyllingesteg, hvortil I kan servere græsk salat og tzatziki eller peberfrugt pesto. Resterne af kyllingen kan I bruge om tirsdagen til at lave indisk gryderet med kylling.

Onsdag kan I købe en stor portion tigerrejer og bruge halvdelen til denne nemme wokret med broccoli og squashnudler. Den anden halvdel kan I bruge torsdag, hvor I kan panere tigerrejerne i æg og panko. I kan servere dem med pommes, komme dem i en quinoa bowl eller komme dem i rispapir eller blomkålstaco sammen med kål, avocado, agurk, mango, gulerødder og chilimayo eller avocadocreme.

Fredag står den på kødboller enten i brunsauce, tomat/kokossauce eller peberfrugtsauce, hvortil I eksempelvis kan spise ris, mos eller nudler til.

Lørdag kan I stege en hel mørbrad og servere bearnaisecreme, hasselback kartofler, stegte asparges med serranoskinke og parmesanost og grønkålssalat til. Resterne af stegen kan I bruge om søndagen til denne eller denne salat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raw proteinbar lavet på sorte bønner