Brownie med dulce de leche

Madplan uge 9

Det er blevet lørdag og her kommer næste uges madplan. For nogle vil næste uge begynde at se bare en lille smule mere normal ud, end den har gjort de sidste par måneder, og det er jo egentlig ganske rart. Derfor får I her en ret overskuelig madplan fyldt med nemme lækre hverdagsretter, som man ikke skal bruge oceaner af tid på at bikse sammen. Madplanen består blandt andet af quinoabowl, fiskefrikadeller med kalorielet hjemmelavet remoulade, wok og mange andre skønne retter.

Madplan uge 9

Mandag: Fyldte peberfrugter

Tirsdag: Wok hakket kød med grøntsager

Onsdag: Spinatwrap med pulled chicken/pork

Torsdag: Quinoabowl

Fredag: Fiskefrikadeller

Lørdag: Kyllingegryderet med svampe og porrer

Søndag: Chicken satay salat

Mandag kan I købe en stor portion hakket kød, som I mandag kan bruge på fyldte peberfrugter og resten kan I bruge om tirsdagen på at lave wok med en masse grøntsager.

Sørger I for at lave en stor portion enten pulled chicken eller pulled pork, kan I onsdag lave spinatwrap fyldt med pulled kød og syltet rødløg. Dertil kan I lave coleslaw; enten den normale eller den nemme. Den resterende del kød kan I bruge torsdag til quinoabowl.

Fredag står den på lækre hjemmelavet fiskefrikadeller med remoulade.

Lørdag kan I købe en stor portion kyllingefileter, som I kan lave denne skønne ret; kyllingegryderet med porrer og svampe. Den resterende portion kylling kan I bruge om søndagen på at lave chicken satay salad med peanutbutterdressing.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brownie med dulce de leche