Kakaotoppe - lækre knasende toppe med en snert af kaffe

De 10 mest populære indlæg i februar 2021

Månedens populæreste opskrifter er blandt andet forskellige versioner af fastelavnsboller, kager som gulerodskage og peanutbutterkage lavet på kikærter, skyrboller mm.

Februar måned er allerede slut og som sædvanlig har jeg samlet bloggens 10 mest populære indlæg. Som det plejer er det igen opskrifter, som er kommet på listen. Mine madplaner ligger også altid i høj kurs, men dem gider jeg ikke have med her på listen.

Listen består hovedsageligt af retter fra det søde køkken, men det er nu ikke noget nyt. I er ofte mere interesseret i mine opskrifter fra det søde køkken end fra det salte – men sådan har jeg det nu også selv.

DE 10 MEST POPULÆRE INDLÆG I FEBRUAR

  1. Min gulerodskage lavet på kikærter er landet på en solid 1. plads.
  2. Fastelavnsboller har virkelig været populære i februar måned og mine fastelavnsboller med hindbærmousse har I været ret interesseret i i den forgangne måned.
  3. Disse hjemmelavet kinder maxi lavede jeg sidste år til min kusine, og hun var ret vilde med dem, men de smager også utrolig godt. Stykkerne er lavet med hvid chokolade og kondenseret mælk.
  4. Endnu en fastelavnsbolle er landet på listen. Denne gang er det mine grove gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme og remonce.
  5. Jeg har ikke fået bagt så mange boller de sidste par måneder, men en enkelt er det dog blevet til og opskriften på disse kærnemælksboller er også kommet med på listen.
  6. Cookies er altid lækkert og dette gælder også mine cookies lavet på kikærter med peanutbutter og chokolade – perfekt kombination.
  7. En af mine absolut yndlingsopskrifter er disse utrolig lækre kanelsnegle, eller det er faktisk en kanelsneglekage, toppet med den lækreste ostecreme. Det er noget af det lækreste.
  8. En utrolig nem snack, som består af ganske få ingredienser, er også kommet med på listen. Det er disse lækre snickers kugler og de smager fantastisk.
  9. Endnu en sød opskrift med kikærter, som har været ret populær er min kikærtekage med peanutbutter og avocadotopping.
  10. På tiendepladsen er opskriften på mine skyrboller landet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kakaotoppe - lækre knasende toppe med en snert af kaffe