Kold kartoffelsalat med frisk purløg

Cornflakestoppe – nem og lækker lille snack

En nem og lækker snack. Ofte laver jeg cornflakestoppe, når jeg alligevel er i gang med at lave andre lækkerier og ofte har en sjat smeltet chokolade tilover. Det er en perfekt måde at få brugt rester på og lad os være ærlige, hvis der er en råvare man ikke ønsker skal gå til spilde, så er det da chokolade.

SPRØDE TOPPE MED CHOKOLADE OG CORNFLAKES

Men I kan selvfølgelig sagtens lave toppene uden at være i gang med andre ting i køkkenet. De er heldigvis utrolig nemme og hurtige at bikse sammen og består kun af 2 ingredienser. Til disse toppe har jeg brugt mælkechokolade, men I kan sagtens bruge enten hvid, mørk eller hvad I ellers foretrækker. Er I til peanutbutter smager det fantastisk, hvis I lige komme en skefuld i den smeltet chokolade.

OPSKRIFT 15 stk.

Ingredienser

79-80g cornflakes (jeg bruger dem fra Easis)

150g mælkechokolade

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at hakke chokoladen og smelt den enten over vandbad eller i mikroovnen. Tag skålen med den smeltet chokolade af varmen.
  2. Vend cornflakes i den smeltet chokolade og sørg for at alle cornflakes dækkes.
  3. Med en ske ‘sætter’ I små cornflakes toppe på et stykke bagepapir. Lad chokoladen størkne og spis.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kold kartoffelsalat med frisk purløg