Bønnedip med bagt peberfrugt og hvidløg

Madplan uge 25

Det er blevet weekend og som vi plejer, skal I selvfølgelig have næste uges madplan. Jeg er igen hjemme fra ferien og har selv brug for en madplan, så måske jeg vil følge denne.

Madplanen består blandt andet af RISENGRØD, da der på torsdag kun er 6 måneder til juleaften og det synes jeg bør fejres. Jeg har derudover linket til forskellige opskrifter, hvor I kan bruge rester af risengrøden. Yderligere består madplanen af burger med paneret fisk, en enkelt grillret og en nem og lækker grøn spaghettiret med kødboller.

MADPLAN UGE 25

Mandag: Grøn spaghetti med kødboller

Tirsdag: Chili con carne

Onsdag: Grillet kyllingefileter ‘the American way’

Torsdag: Risengrød

Fredag: Kyllingebryst med pastasalat og tzatziki

Lørdag: Fiskeburger med pommes

Søndag: Høns i asparges

Mandag kan I købe en stor portion hakket kød og lave en nem og lækker grøn pastaret med kødboller. Den resterende del kød kan I bruge på at lave chili con carne, hvortil I kan servere ris, avocadocreme, madbrød, syltet rødløg og cremefraiche.

Onsdag kan I lave grillet kyllingefileter og køre ‘the American way’ med bbq kylling, grillet kartoffelskiver, majskolber og coleslaw.

På torsdag står den som sagt på risengrød. I kan eventuelt lave en stor portion og lave klatkager eller vafler af resten. Eller I kan lave risalamande eller risalamande cheesecake. Har I købt ekstra kyllingefileter om onsdagen, kan I bruge den sidste del om fredagen til at lave stegt kylling med pastasalat og tzatziki.

Lørdag står den på fiskeburger. I kan købe en hvid fisk som torsk, mørksej eller lange, som I kan panere og komme i et par hjemmebagte burgerboller. Ellers kan I eventuelt lave fiskefrikadeller og komme dem i i stedet. Bollerne kan I smøre med en ærtemos eller remoulade. Dertil kan I servere pommes.

Søndag står den på en vaskeægte mormorklassikere nemlig høns i asparges, som I enten kan spise med kogte grøntsager eller komme i tarteletter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bønnedip med bagt peberfrugt og hvidløg