Snickers uden tilsat sukker

Madplan uge 28

Det er igen blevet weekend, tilmed lørdag morgen, og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Vi bevæger os snart ind i uge 28 og sommerferien står for alvor for døren. Jeg tænker, og håber, af flere af jer snart skal til at holde lidt ferie, men tænker I muligvis godt kan finde lidt inspiration i disse madplaner alligevel.

Næste uges madplan består af en masse skønne nemme hverdagsretter, som jeg er sikker på hele familien vil synes om. Den består blandt andet af lækre clubsandwiches, flæskesteg med det hele, spaghetti med kødboller og en masse andre retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration.

Madplan uge 28

Mandag: Kylling i kokos

Tirsdag: Fyldte kyllingefileter med stegte broccoliris

Onsdag: Spaghetti med kødboller

Torsdag: Grillet hakkebøf med kartoffelsalat

Fredag: Clubsandwich

Lørdag: Flæskesteg med det hele

Søndag: Biksemad

Køber I mandag en stor portion kyllingefileter, kan I lave kylling i kokosmælk den ene dag og bruge den resterende kylling om tirsdagen til fyldte kyllingefileter og dertil servere stegte broccoliris.

Onsdag kan I købe lidt ekstra hakket oksekød og lave spaghetti med kødboller (eller bolognese hvis det er mere jer). Resten af kødet kan I bruge torsdag og grille et par hakkebøf, hvortil I kan servere kartoffelsalat, tomatsalat og/eller fyldte svampe.

Fredag kan I lave clubsandwich, hvor I enten kan købe en pakke toastbrød, eller I kan bage nogle boller som kerneboller, gulerodsboller, surdejsboller, skyrboller, ciabattabrød eller lignende. Jeres sandwich kan I fylde med stegt kylling, syltet rødløg, stegt serranoskinke samt lidt salatblade, tomater og agurk. Derudover kan I smøre brødene med en lækker karrydressing.

Lørdag står den på flæskesteg med det hele og resterne af stegen og kartoflerne kan I bruge om søndagen til at lave biksemad – I kan eventuelt komme lidt gulerødder, broccoli og svampe i jeres biksemad – det smager ret godt.

Nu er vi alle jo så småt ved at komme i feriestemning, så er I hjemme og har lidt ekstra tid, kan I da altid smutte i køkkenet og bage lidt lækkerier som: Squashkage med ostecreme, snickerskage, banan/rugbrød med chokolade, mazarinkage med hvid chokolademousse, brownie toppet med peanutbutter, chokolade og puffede ris, gulerodskage eller studenterbrød.

Eller måske en lækker kage med både smør, sukker og mel som: Rabarberkage, kinder maxi, drømmekage, toffifee tærte, brownie, cookiebund med karamel samt både mørk og hvid chokolade ganache, marcipanbund med chokolademousse eller snaskede kanelsnegle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snickers uden tilsat sukker