Kaiserschmarrn - min version af en lækker østrigsk dessert

Madplan uge 31

Nu ligger madplanen for uge 31 klar til jer. Jeg har forsøgt at sammensætte en masse skønne hverdagsretter til jer. Retter som er nemme at gå til, og som gerne skulle være noget for hele familien. Jeg håber I kan finde lidt inspirationen i næste uges madplan, som består af blandt andet en nem wokret med grøntsager og hakket kylling, mørbradbøffer i flødesauce med svampe og løg, ginmarineret kyllingelår og mange andre velsmagende retter.

Madplan uge 31

Mandag: Stegte nudler med laks

Tirsdag: Mørbradbøffer i flødesauce

Onsdag: Grillet mørbradbøffer med knuste kartofler, salat og haydari

Torsdag: Kyllingefrikadeller med salat

Fredag: Wok med kylling og grøntsager

Lørdag: Ginmarineret kyllingelår med bagte rodfrugter

Søndag: Græsk burger

Mandag starter med stegte nudler med sesamristet laks. Tirsdag kan I købe en ekstra mørbrad, så I kan lave mørbrad i flødesauce med løg og svampe. Onsdag kan I grille et par mørbradbøffer (evt. svøbe dem i bacon eller serranoskinke) og dertil servere knuste kartofler med persillepesto, tomatsalat, ciabattabrød samt bearnaisedressing eller haydari.

Køber I en stor portion hakket kylling, kan I onsdag lave kyllingefrikadeller med avocadocreme, dertil kan I servere en nem og lækker salat med granatæble, ærter og radiser, eller rester fra om tirsdagen. Den anden del kan I bruge om fredagen på en yderst lækker og nem wokret med en masse grøntsager.

Lørdag står den på ginmarineret kyllingelår med bagte rodfrugter.

Søndag er der burger på menuen og denne gang tænker jeg en mere græskinspireret version. I kan enten købe eller bage jeres egne burgerboller – her er opskriften på grove burgerboller og gulerodsburgerboller. Som fyld kan I stege nogle gode hakkebøffer (evt. kan I bruge opskriften fra dette græske farsbrød til bøfferne). I kan fylde jeres burger med lidt friske salatblade, agurkeskiver, syltet rødløg, tzatziki eller en fetadip og måske lidt stegte peberfrugter. Dertil kan I servere pommes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaiserschmarrn - min version af en lækker østrigsk dessert