Kålsalat med stegt squash, blåbær og ricotta

Græskarbrød med varme krydderier

Græskarsæsonen er stadig i gang og her har jeg lavet et supert lækkert brød med græskarpure og en masse lækre krydderier. Blandingen af kanel, kardemomme og vanilje fungerer helt perfekt sammen – jeg elsker det!

SØDT BRØD MED GRÆSKAR OG VARME KRYDDERIER

Jeg elsker BRØD – i alle afskygninger – brød smager bare fantastisk og specielt brød som bananbrød og dette græskarbrød smager helt forrygende. Dette brød er tilmed smagt til med nogle af mine yndlingskrydderier som kardemomme og kanel. Begge krydderier emmer af jul, og eftersom julen er min yndlingstid på året, så er disse krydderier også mine yndlingskrydderier. Brødet er nemt at bikse sammen og kræver ikke ret meget. Derudover er det uden tilsat sukker og gluten og igen, det smager fantastisk.

Brødet kan spises som det er, men det er utroligt lækkert lige at komme lidt smør på.

OPSKRIFT 10 skiver

Ingredienser

250g rå græskar

1 dl mælk

125g dadler

2 æg

175g havregryn

20g perfect fit

0,5 tsk vanilje

2 spsk kanel

1,5 tsk kardemomme

1 tak bagepulver

 

Fremgangsmåde

  1. Skær græskar i mindre tern og kog dem møre i vand – det tager 10-12 minutter. Lad efterfølgende græskarstykkerne føle helt af.
  2. Blend havregryn til mel og kom det i en skål.
  3. Kom græskar, æg, mælk og dadler i en foodprocessor og blend til en lind masse. Tilføj havregryn, perfect fit, vanilje, kanel, kardemomme og bagepulver og blend det godt sammen.
  4. Kom dejen i en form på 12×24 cm og bag brødet ved 200 grader i ca. 30 minutter. Lad det køle lidt af og spis.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kålsalat med stegt squash, blåbær og ricotta