Karamelbar med poppede ris og mørk chokolade

Havregrynskugler – den ægte vare

Havregrynskugler har altid været en af mine yndlings snacks til jul. Men det skal være de helt almindelige, med smør og flormelis og uden en masse dikkedarer.

HAVREGRYNSKUGLER!!

Denne opskrift er simpel og helt fantastisk. Jeg har brugt den siden jeg var teenager og den holder hver gang. Jeg ved godt mange kommer kaffe, mandelessens, appelsinsaft eller lignende i deres havregrynskugler, men det skal der ikke i mine. De består bare af 4 ingredienser, som blandes sammen, trilles til kugler, rulles i kokos og spises. Men I kan selvfølgelig altid smage dem til med andet, hvis I foretrækker det.

OPSKRIFT ca. 50 stk.

Ingredienser

300g smør

150g flormelis

400g havregryn

4-5 spsk kakaopulver

 

Fremgangsmåde

  1. Tag smørret ud i god tid, så det kan nå at blive blødt.
  2. Når smørret er stuetempereret kommes det i en skål med flormelis og røres godt sammen.
  3. Tilføj derefter havregryn og kakaopulver og bland det hele sammen. Det er betydeligt nemmere, hvis man bruger hænderne.
  4. Form til små kugler og tril dem i kokos.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karamelbar med poppede ris og mørk chokolade