10 mest populære indlæg i 2021

Madplan uge 2

Det er blevet lørdag og I skal som sædvanlig have næste uges madplan. Jeg prøver altid at lave nogle nemme, lækre madplaner, hvor flere af både grøntsagerne og kødet går igen, så der er mindst mulig madspild. Denne madplan består blandt andet af pitabrød med falafler, 2 forskellige retter med laks, bolognese og flere andre opskrifter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til nemme, sunde og ikke mindst lækre retter til jeres aftensmad i næste uge.

Madplan

Mandag: Spaghetti bolognese

Tirsdag: Kyllingefrikadeller

Onsdag: Risotto med laks

Torsdag: Laksesalat

Fredag: Æggekage med kylling, ricotta og grønkål.

Lørdag: Mørbradgryde med mos

Søndag: Pitabrød med falafler

Mandag kan I købe en stor portion hakket kyllingekød (eller oksekød), så I kan lave spaghetti bolognese. Tirsdag kan I lave græskefrikadeller, som I kan fylde i wraps med tzatziki.

Onsdag kan I stege et par stykker laks og dertil servere blomkålsrisotto (brug denne opskrift, men undlad kylling og top i stedet med den stegte laks). Torsdag kan I bruge den resterende stegte laks til at lave en nem og lækker laksesalat med avocado og æg, hvortil I kan servere ciabattabrød.

Fredag står den på æggekage med kylling, ricotta og grønkål. Lørdag bliver en rigtig vintermenu bestående af mørbradgryde med rodfrugtmos og en salat med rødbeder. Søndag kan I lave pitabrød, som I kan fylde med falafler, hummus (uden olie), syltet rødløg og lidt friske grøntsager.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 mest populære indlæg i 2021