Aubergine dip med tomater og peberfrugter

Madplan uge 3

Madplanen for uge 3 ligger nu klar her på bloggen. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge. Jeg har i hvert fald forsøgt at lave en spændende madplan med nemme hverdagsretter, som gerne skulle være noget for hele familien. Madplanen består blandt andet af svensk pølseret, pizzatærte, kylling i kokos med grøntsager og mange andre lækre retter.

Madplan

Mandag: Kylling, aubergine dip og quinoasalat

Tirsdag: Kylling i kokosmælk

Onsdag: Squash cannelloni

Torsdag: Frikadellesandwich

Fredag: Pizzatærte med grøn salat

Lørdag: Koteletter med champignon a la creme

Søndag: Svensk pølseret

Mandag står den på stegte kyllingefileter med quinoasalat med kikærter og gulerødder samt en lækker cremet aubergine dip. Sørger I for at købe en ekstra portion kylling, kan I om tirsdagen lave kylling i kokos og karrypasta, hvortil I kan servere almindelige ris eller blomkålsris.

Onsdag kan I lave en stor portion kødsauce, den ene halvdel kan I bruge til squash cannelloni, hvor I kan servere tomatsalat og flute til. Den anden del kødsauce kan I gemme til om fredagen. Torsdag står den på frikadellesandwich, hvor I kan lave jeres eget rugbrød og remoulade.

Fredag står den på pizzatærte med den resterende del kødsauce fra om onsdagen, hertil kan I servere en grøn salat. Lørdag kan I lave koteletter med champignon a la creme, hvortil I kan servere stegt spidskål, ris eller mos. Søndag står den på svensk pølseret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aubergine dip med tomater og peberfrugter