Grøntsagsfrikadeller

Madplan uge 4

Weekenden er gået i gang og I skal som sædvanlig have madplanen for næste uge. Den består af en masse skønne hverdagsretter, som er spækket med både grøntsager og selvfølgelig smag. I madplanen finder I retter som boller i karry, paneret tigerrejer i enten pandekager, salatwraps eller i et sandwichbrød, lasagne og mange andre nemme retter. Jeg håber I kan finde lidt inspiration til jeres aftensmad i næste uge.

Madplan

Mandag: Kyllingefrikadeller med grøntsager + couscoussalat

Tirsdag: Lasagne med salat

Onsdag: Wok med tigerrejer

Torsdag: Pankopaneret tigerrejer i wraps

Fredag: Boller i karry

Lørdag: Rib eye, pommes, bearnaise og garniture

Søndag: Bankekød med mos

Køber I mandag en kæmpe portion hakket kylling, kan I af den ene tredjedel lave kyllingefrikadeller med grøntsager, hvortil I kan servere en couscoussalat til. Den anden del af kødet kan I bruge om tirsdagen til at lave lasagne. Her kan I servere ciabattabrød og salat til. Den sidste del af kødet kan I fryse ned til om fredagen.

Onsdag kan I købe godt med lækre store tigerrejer og lave en nem wokret – her kan I servere almindelige ris eller blomkålsris til. Den sidste del tigerrejer kan I panere i eks. panko (som med disse kyllingestykker eller disse blomkålsstykker) og enten komme dem i salatwraps, spinatpandekager, fladbrød eller i ciabattaflute fra om tirsdagen og dermed lave en stor sandwich. Pandekager, flute eller wraps kan I fylde med avocado, lidt kål, tomater og chilimayo.

Den sidste del hakket kylling fra om tirsdagen kan I lave boller i karry af om fredagen. Lørdag står den på rib eye steak, pommes frites, bearnaisecreme og asparges med serranoskinke og parmesanost. Søndag bliver det bankekød med rodfrugtmos.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøntsagsfrikadeller