Madplan uge 5

Brasede kartofler

Kartofler smager fantastisk og er en af mine ultimative yndlingsgrøntsager. Man kan tilberede kartofler på et utal af måder, de kan koges, steges, bages mm. og kan serveret til mange forskellige retter.

KARTOFLER PÅ EN PANDE

Her får I opskriften på mine brasede kartofler. De er lavet på kogte kartofler, her kan man enten koge kartofler til det formål at lave brasede kartofler, eller man kan bruge rester af kartofler fra dagen før – det er en smart måde at undgå madspild. Man kan bruge alle slags kartofler til brasede kartofler, som helt almindelige kartofler, bagekartofler, aspargeskartofler eller hvilke I ellers skulle have tilovers.

OPSKRIFT 4 port.

Ingredienser

1kg kartofler

1-2 spsk olie eller smør

2 stilke frisk rosmarin

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

  1. Start med at koge kartofler i omkring 15 minutter i saltet vand.
  2. Skær dem i mindre stykker, steg dem på en varm pande i olie eller/og smør og strø med en generøs portion salt. Efter 5-6 minutter kan I tilføje lidt frisk rosmarin.
  3. Lad kartoflerne stege til de har fået godt med farve og server.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 5