Kanelstang med æble og vaniljecreme

Kyllingelasagne med spinat

Jeg er blevet ret vild med lasagne de sidste par år. Det er ellers ikke en ret, som jeg er vokset op med, men jeg har genfundet retten, efter jeg er blevet voksen og den er gået hen og er blevet en favorit. Som regel laver jeg den klassiske lasagne med hakket oksekød (indimellem bruger jeg hakket kyllingekød), men forleden fik jeg lyst til at prøve at lave lasagne med kyllingefileter.

LASAGNE MED KYLLING OG SPINAT

Lasagne er en favorit hos mange og nok lidt en klassiker i de fleste danske hjem, ja det gælder nok også i mange andre hjem verden over. Men det smager også forrygende og samtidig tager det jo heller ikke oceaner af tid at lave lasagne. Derudover kan man lave en stor portion og fryse den ene del ned, så har man til en anden god gang, hvor det bare skal være nemt og hurtigt. Her får I opskriften på en lækker lasagne med kylling i en tomatsauce med spinat og mornaysauce.

OPSKRIFT 3 pers.

Ingredienser

400g kyllingefileter

100g spinat

2 fed hvidløg

1 løg

1/2 squash

1 rød peberfrugt

2 dåser hakket tomater

2 spsk. tomatpure

1 spsk. paprika

1 tsk. honning

Lidt tørret oregano og basilikum

 

Øvrigt

6 fuldkorns- eller almindelig lasagneplader

400 ml mornaysauce light

 

Fremgangsmåde

  1. Skær løg og hvidløg i tern og steg dem med lidt olie i 3-4 minutter. Skær imens kyllingerne i mindre stykker og kom dem på panden. Strø med salt og peber.
  2. Riv squash, skær peberfrugt i mindre stykker, kom det på panden og lad det stege med nogle minutter. Tilføj tomatpure, hakket tomater, honning og krydderier og lad retten simre 5 minutter.
  3. Tilføj 3 dl mornaysauce sammen med den friske spinat, rør rundt og smag til.
  4. Saml lasagnen ved at komme et lag ‘kylling/tomatsauce’ i bunden og top med lasagneplader. Fortsæt med yderligere 2 lag og slut af med den sidste del mornaysauce. I kan eventuelt også toppe lasagnen med lidt frisk revet ost eller stykker af en mozzarella bøf.
  5. Bag lasagnen ved 200 grader i ca. 30 minutter og nyd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelstang med æble og vaniljecreme